Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 15 декември 2017 г.

Про-тест: аз крепител на плачевното статукво ли съм или съм истински борец за промяна - и за демокрация?




Избирайте, решавайте сами какъв сте, изборът е: аз крепител на плачевното статукво ли съм или съм истински борец за промяна - и за демокрация?

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият „български“ Картаген е крайно време да бъде разрушен…

Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров Преследване на времето: Изкуството на свободата, . изд A & G, 2003 г., разм. 21,5 / 14,5 см, мека подвързия, ISBN 954-8945-88-6, 280 стр, 8.00 лв... Книгата говори за "нещо", което е близко на всеки един от нас: времето. Тя се опитва да ни насочи към чисто човешкото в него, към неговата ценност за човека. Това, че времето не ни е чуждо и ни изглежда "добре познато", съвсем не означава, че го разбираме. Нашето предварително познание за времето не навлиза в неговите дълбини, а само докосва повърхността, най-бледата му външност. Съзнанието за време го приема за факт, с който трябва да се "съобразяваме", но не отива по-нататък и не се задълбочава в неговата тайна. Когато обаче ни запитат А що е време? почти нищо не можем да кажем: мълчанието е нашият отговор. Тази необичайна и изненадващо понятна философска книга "поглежда" в скритото "зад" мълчанието ни - за времето, живота, свободата.

5 коментара:

Ursus Major каза...

Не, гражданино тъпунгер, ние не участваме в тъпунгерски инициативи.
BTW, Грънчаров, снимки от събитието ще има ли, да видим дали ще ти се върже някой?

Мария Василева каза...

Мимансе Рамон, за тебе няма да направим специално, виж за тези, които ще се борим за спасението на страната ни, може!
Нямаме време да спорим с такива като теб, айде задавай си другаде въпросите.
Ония в Парламента вчера отказаха помощ на онкоболни, преди това си гласуваха 5 бона и бонуси, къде да сме по- напред....Ти сега застрашен ли се чувстваш, какъв ти е проблема не става ясно?!

Анонимен каза...

Другарката Лимона Ментекадърова пак не си е пила лекарствата и затова я избива на плюене :))))

Анонимен каза...

Аз ще дойда но не виждам надежда.... но да опитаме....

Анонимен каза...

Не.