Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 5 декември 2017 г.

Защо арестуват Михаил Саакашвили, видяхте ли това безобразие?



Срамота!!!

Информирайте се за случващото се на неговата страница във Фейсбук, там излъчват на живо.

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият „български“ Картаген е крайно време да бъде разрушен…

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров СТРАСТИТЕ И БЕСОВЕТЕ БЪЛГАРСКИ (с подзаглавие Кратка психологическа история на съвременна България), изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2008 г., 320 стр. Хронология и феноменология на случилото се след 1989 година, както и вникване във факторите, които определят нашата национална съдба. Книга за нашите лутания по пътищата на свободата, за раждането и пътя на младата българска демокрация, за това какви сме ние, съвременните българи, книга за пропилените ни шансове и за покрусените ни надежди. Но това е една въпреки всичко оптимистична книга, която ни казва, че от нас, гражданите, зависи всичко: ако сме мизерни духом, няма как и да не живеем в бедност. От нашите ценности зависи съществуването, живота ни. Духовната безпътица поражда историческите, пък и сегашните ни нещастия. А растежът на нашите сили - и като индивиди, и като нация - тръгва от освобождаването на съзнанията ни от ония коварни скрупули и дефекти, заради които толкова сме си патили - и за които сме платили тежка цена.

9 коментара:

Анонимен каза...

Лудият Гранчаров защищава лудия Саакашвили!!!!!!!!!!!!!!!

Обективен каза...

Арестуван е, защото му хлопа дъската. Не е чак толкова зле, като теб, но все пак не може да ходи свободно между нормалните хора. Или само ти още не си разбрал, че Саакашвили публично заплаши, чесе готви да скача от висок етаж???

Анонимен каза...

Кога заплаши това Саакашвиил? Дай линк щото очевидно лъжеш....

Анонимен каза...

Що не пуснеш видеото как тая изпращялка си ЯДЕ ВРАТОВРЪЗКАТА на пресконференция???? Напишете в Гугъл: Саакашвили яде вратовръзка и гледайте сеир, друго не ви трябва да знаете за този, освен че сега се кани да скача отвисоко, разбира се. Ама те лудите се подкрепят един друг и затова сега Грънчаров е солидарен с другата откачалка.

Анонимен каза...

Ето го линка: https://m.dnes.bg/world/2017/12/05/v-kiev-mihail-saakashvili-zaplashva-da-skochi-otvisoko.361313

Ангел Грънчаров каза...

Другарко ний на кагебистките идиотщини по адрес на Саакашвили не верваме щот не сме малоумни, не сме дебили-комуноиди като теб. Знаем само че той разби мафията в Грузия и съсипа нервите на Путин и това го прави герой. Поняла меня, дарагая комуноидная гнидо?

Ха-ха-ха-ха каза...

Абе аз Путин не съм го виждал да яде вратовръзки, ама Саакашвили изяде една пред журналистите на пресконференция.

Ангел Грънчаров каза...

Комунистическите дебили сте способни да виждате всичко онова, което кагебистките ви господари ви наредят да видите! :-) Вий, дебилите, сте факири! :-)

Анонимен каза...

Нов Майдан! Нов Майдан! Свободата и демокрацията не могат да бъдат ограничени!
инж. Киров