Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 23 януари 2018 г.

Същността на политиката ни в пет изречения



Понеже мафията (ДС) много се плашеше Костов да не вземе втори мандат (което вещаеше неминуем край на господството й!) в 2001 г. тя се принуди да извади от ръкава си най-силната си карта: своя послушник Симеон Втори (той очевидно е бил слуга не просто на ДС, а направо на КГБ!), който единствен можеше да спре злокобната за мафията ни възможност Костов (демократичните сили) да има още един мандат във властта.

Когато Царо управлява един мандат от името на ченгесарската мафия и се провали тотално, тогава, за да не се върне Костов във властта, извадиха бодигарда на Тодор Живков, именно шоумена Боко от Банкя, който като главен секретар на МВР беше станал любим медиен герой на малоумниците (нали си спомняте като това недоразумение повтаряше: "Я ги фащам, они ги пущат!").

Бодигардът-пожарникар отдавна се провали, ама нямат резервен... кой ли ще е следващият довереник на ДС?

Славиту може би? Дотам сме пропаднали като нация, че Слави Трифонов в тази скапана държава днес има "авторитет", значително по-голям от всеки политик!

Когато Слави стане президент, а слугата му Ванката - премиер, тогава именно ще успеем да прокопаем още по-надолу нравственото дъно, на което лежим сега.

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият "български" (т.е. мутро-ченгесарски и кагебистко-руско-путински) Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

1 коментар:

Анонимен каза...

Пет изречения! Едва ли някой от тези с образование в странство и дебели фирми може да постигне подобен синтез на изказа с тази степен на достоверност!