Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 3 януари 2018 г.

Авторитетно документално свидетелство за първия "високонравствен" подвиг на толкова своенравна директорка на пловдивската ПГЕЕ-"ТЕТ-Ленин"



Публикацията ми от преди няколко дни с ироничното заглавие (и съдържание!) "Верноподанейшият и вечно признателний роб" Грънчаров пише трогателно предновогодишно писмо на тъй човеколюбивия ни и справедлив г-н Премиер! предизвика доста коментари, някои от които особено показателни и интересни. Ето един коментар, писан от една самоотвержена моя оплювачка (която дежури в блога ми и всеки ден усърдно ме плюе!), тя е известна като "Другарката с многото удивителни!", а по-долу можете да прочетете отзива на всеобщо уважаваните бивши учители от пловдивската ПГЕЕ Иванка и Жак Асса:

Анонимен каза: "СВОБОДОЛОЛЮБЕЦЪТ" ГРАНЧАРОВ ПРИЗНА ЧЕ Е РОБ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! А НИЕ В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ РОБИ НЕ ДОПУСКАМЕ!!!!!!!!!!!! ЗАТОВА И ТОЙ СПРАВЕДЛИВО БЕШЕ УВОЛНЕН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! НЯМА СМИСЪЛ ПОВЕЧЕ ДА ГОВОРЯ!!!!!!!!!!!!!!! НЕКА ДА СЕ МОЛИ НА ПРЕМИЕРА АМА ТОЙ НЯМА ДА МУ ОБЪРНЕ НИКАКВО ВНИМАНИЕ ЗАЩОТО Е С НАС!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Г-Н БОРИСОВ ПОДКРЕПЯ НАС!!!!!!!!!!!!!!!!!! ТОЙ Е НА НАША СТРАНА!!!!!!!!!!!!!! Г-Н БОРИСОВ Е НА СТРАНАТА НА СПЛОТЕНИЯ И СТОЯЩ ТВЪРДО ЗАД ЛЮБИМАТА НИ ДИРЕКТОРКА КОЛЕКТИВ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! А С ТЕБ ГРАНЧАРОВ НИКОЙ НЕ СТОИ!!!!!!!!!!!!!!! ТИ САМИЯТ СИ НИКОЙ!!!!!!!!!!!!!!!

Иванка и Жак Асса написаха: Във връзка, че някой СЧИТА ЗА НЯКОЙ, докато теб обявяват, че си никой!

Ние не знаем дали Борисов е със „задружния колектив“ на ПГЕЕ. Но ние знаем кой назначи директорката на ПГЕЕ чрез „конкурс“, в който тя се е представила „НАЙ-ДОБРЕ“. След което знаем как нареди веднага да се смени ключалката на дирекцията така че бившия директор, който пиеше кафе долу, не можа да си вземе дори личните вещи!



Инж. Жак Асса и инж. Венелин Паунов

Знаем също, че се смени ключалката и на главния вход за да може оттам да влизат само избраните от нея хора. Не знаем къде се намира сега паметната книга на училището, която се водеше от всички директори още от създаването и се съхраняваше от всички досегашни директори. Но знаем, че летоброенето на това училище започна от назначаването на това НОВО РЪКОВОДСТВО през 2010 година, защото твърдението на новата директорка беше, че училището ще се ръководи „ПО НОВ НАЧИН, различен от предишния“!


Резултатите са видни от рейтинга на училището днес, сравнен с рейтинга при предишни директори. Това е новото в „НОВОТО РЪКОВОДСТВО“

И най-парадоксалното е че ПРЕТЕНЦИОЗНО СЕ ОТПРАЗНУВА 50-ГОДИШНИНА, а после и 55-годишнина, ВЪПРЕКИ НОВОТО „ЛЕТОБРОЕНЕ И НОВИЯ РЕЙТЕНГ“!

Иванка и Жак Асса

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият "български" (т.е. мутро-ченгесарски и кагебистко-руско-путински) Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров Преследване на времето: Изкуството на свободата, . изд A & G, 2003 г., разм. 21,5 / 14,5 см, мека подвързия, ISBN 954-8945-88-6, 280 стр, 8.00 лв... Книгата говори за "нещо", което е близко на всеки един от нас: времето. Тя се опитва да ни насочи към чисто човешкото в него, към неговата ценност за човека. Това, че времето не ни е чуждо и ни изглежда "добре познато", съвсем не означава, че го разбираме. Нашето предварително познание за времето не навлиза в неговите дълбини, а само докосва повърхността, най-бледата му външност. Съзнанието за време го приема за факт, с който трябва да се "съобразяваме", но не отива по-нататък и не се задълбочава в неговата тайна. Когато обаче ни запитат А що е време? почти нищо не можем да кажем: мълчанието е нашият отговор. Тази необичайна и изненадващо понятна философска книга "поглежда" в скритото "зад" мълчанието ни - за времето, живота, свободата.

Няма коментари: