Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 3 януари 2018 г.

Позволявам си да ви подсетя: подкрепете и вие с колкото можете не толкова журналиста Иво Инджев, а каузата на свободното слово у нас!



Въпреки че съм безработен и аз според скромните си възможности - само с 1 долар! - подкрепих журналиста Иво Инджев: та да може да си плати на добър адвокат в предстоящото съдебно дело (понеже, знаете, самозабравил се властник от АТАКА, областният управител на Софийска област, го съди, видите ли, за "обида" и за "морални щети"!).

Позволявам си да ви подсетя: подкрепете и вие с колкото можете не толкова журналиста Иво Инджев, а каузата на свободното слово у нас, на която той служи вече толкова години! (Знаете, г-н Инджев е остракиран безпощадно от олигархичните медии - досущ както мен пък ме остракираха, опраскаха и уволниха от системата на българското образование!)


Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият "български" (т.е. мутро-ченгесарски и кагебистко-руско-путински) Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ТАЙНСТВОТО НА ЖИВОТА: Въведение в практическата философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2006 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN-13: 978-954-321-246-0, ISBN-10: 954-321-246-5, 317 стр., 10.00 лв. Авторът тръгва от простия факт, че човекът е живот, че ние сме живи и влюбени в живота същества, от което следва, че по никой начин не бива да му изневеряваме: да си мислим, че сме “нещо повече от това”, че сме “нещо повече от него”. Но човекът е и разбиращо същество, което значи, че не се задоволява с “простата даденост” на непосредствения живот, а непрекъснато търси смисъла, неговата ценност за нас самите. Оказва се, че ние живеем като че ли само затова непрекъснато да търсим себе си, което, от друга страна погледнато, означава, че постигаме себе си само когато свободно “правим” себе си, своето бъдеще, а значи и съдбата си. Пътят на живота у човека изцяло съвпада с пътуването към самия себе си, от което не можем да се откажем...

7 коментара:

Анонимен каза...

До господин Ангел И. Грънчаров: Прочетох коментара ви относно този УРОД ИЛИЯН ТОДОРОВ който съди господин Инджев. Съгласен съм с вас да присъстваме на този ФАРС който са подготвили тези РУБЛОЛИЗЦИ, МЕКЕРЕТА и ПУТЛЕРОФИЛИ, издънки на старата БКП и ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ да видим КРИВОСЪДИЕТО каква ще я ИЗМЪТИ. Много ще ми бъде интересно този с МАЙМУНСКИЯ СУРАТ и с НИСКОТО ЧЕЛО какви аргументи е приготвил и под чия ДИКТОВКА съди господин Инджев. Още един път и аз ще кажа: Нека да помогнем кой с каквото може. Чукнете (подкрепи блога) там ще намерите всичко което е нужно!IIC…..oIL.

I.IVANOV

Анонимен каза...

БЕЗСРАМНИК ПОДЪЛ!!!!!!!!!!!!!!!!! ПРАВИШ ТОВА САМО ЗА ДА ПОДСЕТИШ ХОРАТА ДА ПОДКРЕПЯТ И ТЕБ!!!!!!!!!!!!!!!! НАМЕКВАШ ЧЕ И ТИ НЕ МОЖЕШ ДА СИ ПЛАТИШ НА АДВОКАТА!!!!!!!!!!!!!!!!! КАК НЕ ТЕ Е СРАМ!!!!!!!!!!!!!!!! НО РАЗЛИКАТА Е ЧЕ ИВО ИНДЖЕВ МОЖЕ ДА Е ВСЯКАКЪВ НО ЗА РАЗЛИКА ОТ ТЕБ Е КАДЪРЕН И ЗАСЛУЖАВА ПОДКРЕПА НО ТИ СИ ДОКАЗАН НЕКАДЪРНИК!!!!!!!!!!!!!!!! ЗАТОВА ТЕБ Е ПРАВИЛНО ДА ТЕ ОСЪДИ ГОСПОЖА ДИРЕКТОРКАТА НА ТЕТ ЛЕНИН!!!!!!!!!!!!!! СПРАВЕДЛИВО Е ТИ ДА ЗАГУБИШ ДЕЛОТО И НИКОГА ПОВЕЧЕ ДА НЕ СИ УЧИТЕЛ ЗАЩОТО СИ ДОКАЗАН НЕКАДЪРНИК!!!!!!!!!!!!!!!!!! А ЧЕ СИ БЕЗСКРУПУЛЕН МОШЕНИК ПОКАЗВА И ТАЗИ ТВОЯ ПУБЛИКАЦИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! КАПКА МОРАЛ НЯМАШ!!!!!!!!!!!!!!!!!! ЗАТОВА И ЗАСЛУЖАВАШ ПО КОРЕМ ДА СЕ ВЛАЧИШ НО НИКОЙ ДА НЕ ТИ ПОМОГНЕ!!!!!!!!!!!!!

Ursus Major каза...

Абе, бай Ангеле, кажи какво вземаш преди да ги пишеш тия коментари с удивителните? Некви прахчета, некви тревички или нещо по-хард от рода на шльокавица?

Анонимен каза...

ГОСПОДИН МЕРКАДЕР, ПРИЯТЕЛЮ МОЛЯ НЕ МЕ ОБИЖДАЙТЕ АЗ САМА СИ ПИША КОМЕНТАРИТЕ!!!!!!!!!!!!! КАК МОЖА ПРЕЗ ГЛАВАТА ДА ВИ МИНЕ ТАКАВА ГЛУПАВА МИСЪЛ ЧЕ ТОЯ НИКАКВЕЦ ГРАНЧАРОВ МИ БИЛ ПИСАЛ КОМЕНТАРИТЕ?????????????????? ТОЛКОВА ЛИ ЗА ТЪПА МЕ МИСЛИТЕ?????????????????????? ОБИДЕНА СЪМ ВИ АЗ ВИ СМЯТАМ ЗА СЪЮЗНИК В БОРБАТА С ТОЯ НИКАКВЕЦ НЕ СЪМ ОЧАКВАЛА ТАКАВА ОБИДА ТОЧНО ОТ ВАС!!!!!!!!!!!!!! ВИЕ ПРИ ТОВА СТЕ МОЙ БИВШ УЧЕНИК!!!!!!!!!!!!!! ОЩЕ ТОГАВА МРАЗЕХТЕ ТОЯ ИЗВЕРГ И С ПРАВО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! НЕ СЕ ПОДДАВАЙТЕ НА ИНТРИГИТЕ МУ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Анонимен каза...

ТОЙ ИЗКА ДА НАПРАВИ ПРОБИВ В НАШИЯ ЕДИНЕН ФРОНТ СРЕЩУ НЕГО!!!!!!!!!!!!!!!!!! МОЛЯ НЕ СЕ ОСТАВЯЙТЕ ДА ВИ ИЗЛЪЖЕ!!!!!!!!!!!!!!

Ангел Грънчаров каза...

До г-н I.IVANOV: От своя твърде горчив личен опит знам, че съдиите в нашенското родно “правосъдие” са способни на какви ли не подвизи когато правата страна стои съвсем самотна в съдебната зала, т.е. когато не е подкрепена от граждани, от други хора. Тогава съдиите са способни без да им мигне окото да произнесат присъда, която най-много ще се хареса на самозабравилите се властници.

Но ако в съдебната зала е пълно с граждани, открито показващи любовта си към правото, правдата и справедливостта, тогава дори и нашенският корумпиран съдия ще се позамисли дали да издаде присъда, която е равностойна на чист съдебен произвол! Затова и призовах не само да напълним съдебната зала когато се открие съдебното дяло срещу г-н Инджев, но и да напълним и коридорите, а също и подстъпите към съда, тогава именно и ний, гражданите, ще допринесем съдът да си свърши качествено работата!

Ursus Major каза...

Бай Ангеле, ако един тъпунгер не подкрепи друг тъпунгер, то що за тъпунгер е?