Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 24 януари 2018 г.

Идиоти, профани, олигофрени, дебили, простаци от всички страни, соединяйте ся!!!



Малее, другарки и другари, Истанбулската Конвенция иска да посегне, сакън, на най-драгото ни: иска да ни лиши от нашата... мъжественост!!! Т.е. иска насила да ни натика в т.н. еврогейски "трети пол"! :-) Малее, майчице: значи тази конвенция един вид иска направо да ни... кастрира като ни лиши от нашето тъй свидно мъжко достойнство!? :-) Ще позволим ли на враговете, на вековните ни душмани да се погаврят така грозно с нас?

Мале-мале, мила майчице, колко страшно стана! :-) Да, недостигнати скоро върхове на идиотизма можахме да наблюдаваме по време на "дебатите" около Истанбулската конвенция! Която, като капак на всичко, носи в наименованието си името на столицата на нашия вековний зъл зъл враг, да, другари, нищо добро не може да има в конвенция, писана в Истанбул!  

Разбира се, че вековният нашия тиран пак иска да ни пороби, другари, а пък... "дядо Иван", пардон, другарят Путин пак ще се наложи да ни освобождава от това ново и още по-опасно "западно робство" на проклетата СВОБОДА! Заради която ще си загубим нашите традиционни и така свидни на българската душа РОБСКИ ценности! Искаме си... робството, не щем проклетата ви свобода!


Робството, другари и другарки, може да е лошо, ала си е... наше, родно и свидно, да, тиранията може да е непирятна донякъде, но пък си има и своите предимства, нали така? Освен това, като капак, тиранията си е изцяло... братска, т.е. е напълно родна, не по-малко свидна, тя ни е мила, драга, позната: щот иде от "братушките" ни, нали така, другарки и другари... комуноидни олигофрени?!

Да, комуноидни изкуфелници от... Синода на... ДС, нали така "мислите" вие? Или просто по нареждане на своя кремълски господар отсекохте: СВОБОДАТА Е РАВНА НА СМЪРТ! Нали така, таваришчи от Синодното отделение на ДС: долой Истанбулската конвенция?!!!

На оружие, братья: да се борим за свидното ни робство!!! :-) Идиоти, профани, олигофрени, дебили, простаци от всички страни, соединяйте ся!!!


Западът е така прогнил с тази проклета своя свобода, не щем ний свобода! Ний си искаме да сме морално здрави кат наште руски брать и сьостри:


Да, Русия е най-мощният бастион и бранител на така свидната ни комуноидната "моралност" без никаква свобода!


Ний проклетата ви свобода, драги западняци, не я щем, ний си обичаме само робството! Ний си искаме робството - и тъй пленителната руска имперска тирания на триумфиращата... дебилност! :-)

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият "български" (т.е. мутро-ченгесарски и кагебистко-руско-путински) Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров Преследване на времето: Изкуството на свободата, . изд A & G, 2003 г., разм. 21,5 / 14,5 см, мека подвързия, ISBN 954-8945-88-6, 280 стр, 8.00 лв... Книгата говори за "нещо", което е близко на всеки един от нас: времето. Тя се опитва да ни насочи към чисто човешкото в него, към неговата ценност за човека. Това, че времето не ни е чуждо и ни изглежда "добре познато", съвсем не означава, че го разбираме. Нашето предварително познание за времето не навлиза в неговите дълбини, а само докосва повърхността, най-бледата му външност. Съзнанието за време го приема за факт, с който трябва да се "съобразяваме", но не отива по-нататък и не се задълбочава в неговата тайна. Когато обаче ни запитат А що е време? почти нищо не можем да кажем: мълчанието е нашият отговор. Тази необичайна и изненадващо понятна философска книга "поглежда" в скритото "зад" мълчанието ни - за времето, живота, свободата.

1 коментар:

Анонимен каза...

Veliki sa tea snimki AIG, nema duma tuka za jalki bajganjovci, ok...