Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 22 януари 2018 г.

Ученици убиха бездомник - трябват ли ви още доказателства за тоталния нравствен крах на "образователно"-"възпитателната" ни система?




14-годишно момче е задържано за 72 часа във Варна по обвинение за умишлено убийство, извършено по особено мъчителен начин, съобщи окръжната прокуратура. Жертвата е 53-годишен бездомник. Той бил открит в събота в безпомощно състояние край пазара до блок 20 в кв. „Владиславово“. Екип от „Бърза помощ“ установил смъртта на мъжа, а аутопсията показала, че тя е настъпила вследствие тежка черепно-мозъчна травма. Починалият е бил и със счупени ребра и разкъсване на вътрешни органи.

Криминалисти от областната дирекция на МВР са установили, че има и съучастник в престъплението. Той е на 13 години и по закон не може да носи наказателна отговорност, пратен в дом за временно настаняване на малолетни и непълнолетни извършители на престъпления. (Прочети ЦЯЛАТА СТАТИЯ)

Кратък мой коментар: През лятото в Пловдив двама непълнолетни (ученици) замеряха с камъни и удариха по главата (за малко не убиха!) бездомната баба Марийка, раната й трябваше да бъде шита в болница; полицията не пожела да направи нужното за да хване злосторниците. Преди няколко дни група ученици замеря с камъни и наби шофьор на автобус, който им направил забележка да не хвърлят обвити със сняг камъни по прозорците на автобуса. Сега във Варна направо са убили горкия човек! Имаше преди време няколко случая когато деца убиха (при побой, при сбиване) други деца. Трябват ли ви още доказателства за тоталния нравствен крах на "образователно"-"възпитателната" ни система?

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият "български" (т.е. мутро-ченгесарски и кагебистко-руско-путински) Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

6 коментара:

Ursus Major каза...

Те са такива, дето са ти чели тъпунгерското списание

Анонимен каза...

Анасссстассссоссссова-Ментекадър съвсем превъртя, горката!

Анонимен каза...

До Рамон-Кукундер-Кретендер:

Вие сте духовна отрепка, защото сте бил добър ученик на лудата с удивителните.
Ако бяхте чел книгите на Грънчаров, щяхте да станете човек.

Анонимен каза...

Всъщност не е така. "Книгите" на Грънчарич не могат да причинят нито вреда, нито полза. Подобно на всяка тоалетна хартия.

Анонимен каза...

Другарко, защо сте толкова злобна и завистлива? Мъжете не ви обръщат никакво внимание, така ли? :-( Много грозна ли сте - или сте само прекалено тъпа?

Анонимен каза...

Четенето на кво да е, е по-скоро полезно за който и да е индивид...