Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 18 март 2018 г.

Днес руския фюрер Путин варварски се погаври с руския народ!







ПЕРЕВОД ПО РУСКИ:


Что такое "выборы" без выбора? Издевательство с народом. Сегодня фюрер России Путин поиздевался над привыкшим с какими хотите издевательствами российским народом.





ПЕРЕВОД ПО РУСКИ:

Фюрер России и стоящая за ним кагебисткая мафия теперь ликуют. Бедные русские: каждое безумие дорого заплачивается.

ОРИГИНАЛНАТА ПУБЛИКАЦИЯ В МОЯ РУСКОЕЗИЧЕН БЛОГ "ДНЕВНИК ФИЛОСОФА": Сегодня российский фюрер Путин варварски поиздевался над российским народом!

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА: вечното в класическата и модерната философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, февр. 2009 г., 520 стр. Книгата ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА, външно погледнато, е систематичен курс по философия, в който обаче твърде експресивно се тълкуват и вечните въпроси, вълнуващи човешките същества на тази земя. Подобна форма, именно курс лекции по философия, осигурява на автора така потребната живост, непосредственост и свобода в общуването със съзнанието на читателя. През цялото време той се стреми да бъде близо и да не изневерява на ония неизбежни сърдечни трепети, благодарение на които човекът става човек – и личност, разбира се. Опитва се да приобщава съзнанието на читателя към така вълнуващата мисловност на непреходното, която именно е истинското богатство на човека.

9 коментара:

Анонимен каза...

Свиквайте с демокрацията, Грънчаров! Който спечели изборите, той става президентин. В случая Путин. Така е решил руският народ. Приемай!

Анонимен каза...

Айде, чакаме един Путин в България. Костов имаше същият потенциал, но царят прецака развитието на стабилна, независима и развиваща се България. След царя дойде мазният, тъп селяндур Борисов, и всичко безвъзратно се прецака. БЪЛГАРИЯ ИМА НУЖДА ОТ СВОЯ ПУТИН. Може да е ляв или десен, но на нас ни трябва човек, който иска да остане в историята с направеното, не с откраднатото.

Ангел Грънчаров каза...

Другарки, спявка на комуноиди ли си започвате? Какъв Путин на България е нужен ма, другарко? И какво толкова е направил таваришч Путин? Убил е доста хора, нали така? Вие за такова нещо ли си мечтаете да се случи у нас ма, другарко?

Ангел Грънчаров каза...

Много пъти повторих, че това, което стана в Русия, не е избори. Това е имитация на избори. Другарки, защо сте така лъжливи?

Анонимен каза...

Духай масура, Грънч. Нищо не разбираш, кавал. КОСТОВ ПРЕЗИДЕН!

Анонимен каза...

Грънч, признай, че те е яд задето комунистите останаха на второмясто... мама и демокрация, путин смачка комунята...

Ангел Грънчаров каза...

"Путин смачка комунята!" Путин бил смячкал комунистите?! Колко странно е това? Че има ли по-голям комунист от таваришч Путин, таваришчи?! Вы с ума сошли, таваришчи коммуноиды!

Анонимен каза...

Може и да сме сошли си ума, но приемаме резултатите от нормално проведени демократични избори. Научете се и вие да ги приемате.

Ангел Грънчаров каза...

Нима сериозно смятате бутафорията в Русия за "нормално проведени" и то "демократични", моля ви се, "избори"?! :-) Развеселихте ме! :-) Посмях се доста! :-) Майтапът Ви си го бива, сполай Ви за веселието, което ми доставихте! :-)