Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 19 март 2018 г.

Ново напомняне за това как интересуващите се могат да си набавят някоя моя книга



Получих днес съобщение, в което ми пишат от Варна, интересуват се как могат да си набавят моя книга. Понеже е възможно и други хора да се заинтересуват от отговора ми, ето и самото запитване, а по-долу е моят отговор до запиталите ме:

Здравейте, г-н Грънчаров! Търсейки в сайта "Читанка" литература, свързана с духовното израстване на личността или с наболели теми за нашето съвремие, попаднахме на Ваша книга. Със съпруга ми я четем и споделяме напълно Вашите възгледи. Потърсихме още Ваши книги в най-голямата книжарница CIELA във Варна, но за съжаление там не разполагат с нищо, написано от Вас. Възможно ли е да ни насочите как бихме могли да закупим още от тези прекрасни и полезни книги?

Желая Ви хубав ден! :-)

Моят отговор:

Здравейте, госпожо К.,

Радвам се, че във Вашето семейство сте харесали моя книга. Наистина моите книги почти не попадат в книжарниците, причината е, че книжарите ги смятат за "непазарни" и непечеливши. Както и да е, книгите ми си стоят непипнати от ръка на читател по борсите и складовете. Аз съвсем се отчаях в опитите си да организирам някак разпространението им. И затова се принудих чрез интернет сам да помагам на ония хора, които искат да си набавят някоя моя книга. Ето тук можете да разгледате какво съм написал и издал.

Моля каквито книги желаете да си поръчате, да ми кажете заглавията им, аз ще Ви ги изпратя (било по ЕКОНТ, било по Български пощи, както предпочитате). Щом като книгите ми не минават през търговците, ще мога да Ви дам и добра отстъпка от цената.

Желая ви хубав ден!

С поздрав от сърце: Ангел Грънчаров

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

Няма коментари: