Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 10 април 2018 г.

Да благодарим на Америка, че наказа арогантната путинска Русия от името на България!




САЩ обявиха нови санкции срещу 38 руски физически и юридически лица, обвинени в участие в “атаките на Русия срещу западните демокрации”, предадоха Франс прес и ДПА, цитирана от БТА.

“Руското правителство действа в диспропорционална облага на олигарси и управляващи елити”, заяви финансовият министър Стивън Мнучин. Той обвини руското правителство в “злонамерени действия по цял свят, включително с продължаващата окупация на Крим и подстрекаване на насилието в Източна Украйна”.

Освен това Русия снабдява правителството на сирийския президент Башар Асад, “което бомбардира собствените си цивилни, с оборудване и въоръжение” Русия също така “се опитва да подкопава западните демокрации и извършва злонамерена кибердейност”, каза Мнучин...

... Банално е да се каже, че САЩ не са България – в каквото и да било отношение, а не само заради несравнимите мащаби. И все пак българските патриоти, ако са автентични българи, трябва да благодарят на САЩ (или направо на Тръмп), че може да си позволи да накаже Русия от името на България, което тя (в лицето на Борисов) не смее да направи за себе си като се противопостави на Русия. Защото санкциите срещу най-близкото обкръжение на Путин наказват лицата на руския тормоз над България поне в две области: например удрят по изнудвачите от “Газпром”, на които плащаме най-високите цени за внос на газ в Европа.

Сред поводите за новите американски санкции американските власти посочват и кибертерора, практикуван от Русия срещу западните демокрации. Независимо от многократните призиви на президента Плевнелиев, който посвети на тази тема цял Консултативен съвет по националната сигурност, Борисов продължава вече две години да се прави на ударен за руската кибернамеса в българските избори. Сега би трябвало да благодари за американския бумерангов удар – все пак “някой” се е осмелил да защити България, макар и със задна дата, но с превантивна цел.

Или Борисов не признава България за западна демокрация? (Прочети ЦЯЛАТА СТАТИЯ)

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

Няма коментари: