Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 25 април 2018 г.

Уволнението ми било поръчано "от най-високото място" на властта - за да ми отмъстят за моите позиции като политически анализатор!



Приятели, вижте какъв коментар получих днес в блога си (виж: Крайно откровено Отворено писмо до тъй умилително спящите длъжностни лица на (не)образователното ведомство на България), ще съм ви благодарен да ми кажете как го възприемате:

Анонимен каза: Грънчаров, не мога да разбера: наистина ли не разбираш или само се преструваш че не разбираш?! Защо се занимаваш с нещастната директорка, която наистина не знае на кой свят живее? Тя не е виновна за нищо защото изпълни нареждане отгоре, от най високото място да те уволни и тя го изпълни. Затова и нито една институция не реагира на стотиците твои жалби.

А и наредиха да те опраска защото ядосваш управляващите с твоите политически коментари. Така е, нима не знаеш че като си позволяваш да стискаш бика за топките той няма начин да не те убоде?

Понеже не си нито с комунистите, нито с ГЕРБ за теб няма никакъв шанс да си намериш работа в България. Махай се от страната със сина си - за да не ти се наложи да умреш от глад и унижения...

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА: вечното в класическата и модерната философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, февр. 2009 г., 520 стр. Книгата ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА, външно погледнато, е систематичен курс по философия, в който обаче твърде експресивно се тълкуват и вечните въпроси, вълнуващи човешките същества на тази земя. Подобна форма, именно курс лекции по философия, осигурява на автора така потребната живост, непосредственост и свобода в общуването със съзнанието на читателя. През цялото време той се стреми да бъде близо и да не изневерява на ония неизбежни сърдечни трепети, благодарение на които човекът става човек – и личност, разбира се. Опитва се да приобщава съзнанието на читателя към така вълнуващата мисловност на непреходното, която именно е истинското богатство на човека.

3 коментара:

Анонимен каза...

Господин Грънчаров и според мен има резон в написаното от анонимния доброжелател. Аз също съм се питал как е възможно Асасоностасосива да има такъв голям кураж да се заяде с вас и да ви направи свой противник. Не вярвам да е прекалено глупава да не съзнава, че съвсем тъпо да се бори с вас. А и какъв е смисъла да поставя на изпитание директорстването си? Значи някой друг и е вдъхнал куража да води тази война. Кой може да е? Ами който я е назначил на поста. Това не е министъра, а от върха на управляващата партия. Тя има нужните връзки и в двете основни партии. Затова тя ще си добрува като директор докато си иска. И да ви върне съда тя пак ще ви уволни. И също така няма да ви вземат в никое друго училище. Това пак показва, че сили над директорите заповядват да сте извън системата. Ще ви се наложи да се примирите че повече няма да бъдете учител. И аз ви съветвам да бягате от страната. За ваше добро ви го казвам, ако искате ме послушайте. Изборът си е ваш.

УРА НИУС каза...

Нищо не е поръчано. Онези са твърде заети с отклоняване на публични средства и пласиране на "придобитото". Тази сама се е натегнала, слагачеството е придобит рефлекс. Най-подлото и противно лице на моралния упадък в услуга на личния интерес. Ура Ниус.

Анонимен каза...

Нищо не е поръчано. Онези са твърде заети с отклоняване на публични средства и пласиране на "придобитото". Тази сама се е натегнала, слагачеството е придобит рефлекс. Най-подлото и противно лице на моралния упадък в услуга на личния интерес. Ура Ниус.