Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 21 април 2018 г.

Истината вбесява обслужващия медиен персонал на ченгесарницата, на рублофилите, на комунистите, мутрите и милиционерите





"Румен Радев действа като генерал, който още не е разбрал, че е държавен глава", коментира поведението на настоящия президент експрезидентът Росен Плевнелиев.

Припомняме, че малко след края му вчера Цветан Цветанов обвини Радев, че се е опитал да прокарва на съвета решения, които ни отдалечават от ЕС и НАТО. Президентът отрече и публикува документа, който имаше предвид зам.-шефът на ГЕРБ. Цветанов обаче и днес настоя, че Радев очевидно гледа на Изток, а Радев му отвърна, че явно трудно осмисля това, което чете.


След тази размяна на реплики Плевнелиев коментира, че отношението на държавния глава към депутата е обидно и не му прави чест. Бившият президент нарече настоящия популист, който продължава да разделя вместо да обединява.

"Не за първи път чуваме, не какви и да е, а дълбоки обиди от страна на държавния глава към народни представители. Те по никакъв начин не помагат за развитието на нашата демократична държава", каза Плевнелиев, цитиран от "24 часа".(Прочети ЦЯЛАТА СТАТИЯ)

Valeria Veleva: Плевнелиев или психически е мръднал, или е активиран да води война с Радев. Няма друго обяснение за яростната канонада, която всеки пък изстрелва срещу него. Няма мярка в падението... Жалко, че излага не само себе си! Абсурд е да няма протокол от срещата му с руския патриарх Кирил, каза той.

Кратък мой коментар: Г-н Плевнелиев казва самата истина! Поздравления! Това, че вбесява обслужващия медиен персонал на ченгесарницата, на рублофилите, на комунистите, мутрите и милиционерите е доказателство за верността на тази констатация. Да получиш похвала от същите тия е равностойно на национално предателство, означава, че си си продал душата на червено-руския дявол.

Ето, г-н Плевнелиев показва разумност, здравомислие, вярност спрямо коренния бюлгарски интерес - и точно по тази причина вбесява платените медийни мерзавци на ченгесарницата, рубладжиите и комуноидите. Каква по-хубава и красноречива илюстрация от тази кому служат тези последните? То е равносилно на собственоръчно подписано свидетелство с текст: аз съм рубладжия, аз служа на руския имперски интерес срещу заплащане, аз съм слуга на комунистите и на руснаците, аз съм предател на българския интерес!

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА: вечното в класическата и модерната философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, февр. 2009 г., 520 стр. Книгата ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА, външно погледнато, е систематичен курс по философия, в който обаче твърде експресивно се тълкуват и вечните въпроси, вълнуващи човешките същества на тази земя. Подобна форма, именно курс лекции по философия, осигурява на автора така потребната живост, непосредственост и свобода в общуването със съзнанието на читателя. През цялото време той се стреми да бъде близо и да не изневерява на ония неизбежни сърдечни трепети, благодарение на които човекът става човек – и личност, разбира се. Опитва се да приобщава съзнанието на читателя към така вълнуващата мисловност на непреходното, която именно е истинското богатство на човека.

Няма коментари: