Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 22 април 2018 г.

Явно не само мен опраскаха заради критики срещу самозабравилата се комуно-милиционеро-гербовашка (не)образователна мафия!



Юлиан Куюмджиев е български музиколог, преподавател и автор на книги в областта на музиката. От 1984 г. е хоноруван преподавател в Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство в Пловдив, от 2005 г. е доцент, а от 2013 г. е професор.


От декември миналата година, когато депутатът от ГЕРБ Менда Стоянова е избрана за „доктор хонорис кауза“ на Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство в Пловдив, висшето училище се превръща във врящ казан с изказани и недоизречени въпроси, в заплетено кълбо от конфликти и взаимни обвинения. Поводът: Негодуването на преподаватели – в частност проф. Юлиан Куюмджиев и проф. Албена Димова – от нареждането на финасистката Менда Стоянова редом с творци като Марин Големинов, Юри Буков, Николай Кауфман, Теодосий Спасов, Лазар Николов, Милчо Левиев и Красимира Стоянова, които също са удостоени с почетната титла. Впоследствие проф. Юлиан Куюмджиев праща до Министерството на образованието и науката (МОН) сигнал за нарушения от страна на ректора проф. Милчо Василев. Тогава вече гневът на последния изригва и той е твърдо решен да уволни проф. Куюмджиев. И така – до ден днешен. Какво и защо се е случило, за кривиците и правиците в тази недотам непозната „академична“ история разговаряме с проф. Юлиан Куюмджев. (Прочети ЦЯЛАТА СТАТИЯ)

Виж по този повод и чудесния коментар на музиканта Guerguan Tsenov, който вижда в случилото се продължение на славните традиции на... мафията! Аз лично пък нямам думи направо! Безочието на властващата мафия стигна колосални размери! Народе????

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

Няма коментари: