Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 19 април 2018 г.

Заповядайте, включете се в днешната дискусия в предаването "На Агората с философа Ангел Грънчаров" по ПОтв



Предаването е от 11 часа. Който има мнение по въпроса може да се обади на открития ефирен телефон 032 640 366 и ще участва в предаването.

ДОБАВКА ЗА ДОПЪЛНИТЕЛЕН РАЗМИСЪЛ:



И също виж и публикацията: Кога управниците ни ще станат добри?

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

4 коментара:

Анонимен каза...

Народ, чиито управляващи са всъщност не независими, а всъщност се чувстват каго генерал-губернатори на Запада. А това ни докара до най-ниския стандарт в ЕС. А г-н бивш президент е най-показателната фигура на тази тенденция и не може да понесе, че следващия го президент е личност и не го е последвал!

Жак Асса

Анонимен каза...

Г-н Борисов се опитва с показна емоция да покаже загриженост за неща, които поради омаловажаване преди това е довеждал тези хора до геноцид, оправдавайки се с липса на средства за тях. Да не се забравя, че в ПОСЛЕДНАТА МУ предизборна програма БЕШЕ РЕВИЗИЯ НА РЕШЕНИЯТА НА тепк. А последната лъжа на администрацията му че обслужващите родители на деца с увреждания получават по 930 лева. Оказа се избори 20% от тях получават толкова. "НО БОЙКО СЕ РАЗПЛАКА!"

Жак Асса

Анонимен каза...

Да си провери щитовидната жлеза ...от нея ЩЕ ДА Е ...!

Цецка Тодорова

Анонимен каза...

Докъде трябва да си я докарал, за да смяташ "следващия" президент за личност!

Георги Д-р Карев