Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 23 май 2018 г.

Путин се държи като господар на наште управници, путински мижитурки и путински пачаври!



До края на месеца Русия очаква визитата на българския премиер Бойко Борисов. Тема на визитата ще бъде енергийни проекти и икономическото сътрудничство между България и Русия. Това съобщава ТАСС, позовавайки се на думите на руския президент Владимир Путин по време на срещата му с Румен Радев.

Държавният глава Румен Радев се срещна с руския си колега Владимир Путин в Сочи, като част от официалната визита на българския президент в Русия...

... Според съобщението на ТАСС Путин е отбелязал, че след няколко дни Русия ще има удоволствието да приеме министър-председателя на България" "И с него ще продължим тази дискусия", е казал Путин в цитата от ТАСС. (Прочети ЦЯЛАТА СТАТИЯ)

КРАТЪК МОЙ КОМЕНТАР: Боко откога е на пряко подчинение на Путин? Он ли му е началнико? Как така Путин командва и Борисов да заминава в Русия?! Тия двамата путински слуги (Радев и Борисов) немат ли поне капчица достойнство та му позволяват да ги третира като слуги?!

А ЕТО И КРАТКАТА МИ ДИСКУСИЯ С ЕДИН НАШЕНСКИ ПУТИНОФИЛ (той, между другото, ми е съученик от Долна баня):


Lazar Nikolov: Ангеле не могла да разбера, заввършил си висшето образование в Санкт Петербург, от кога от русофил си станал русофоб? Нали ако го няма Путин да осмири американците, отдавна щеше да започне 3-та световна война?

Ангел Грънчаров: Лазаре, аз съм путинофоб, също така съм кагебистофоб, комунистофоб и прочие, русофоб не съм, за твое сведение Путин не е Русия. Второ, Путин страда от параноя като Сталин, даже е по-зле от него: никой няма намерение да напада Русия, но Путин се страхува и по тази причина прави глупост след глупост.

Той е полудял. Не става за президент. Той е опасен най-напред за Русия и за руснаците. Да не говорим колко е крадлива мафията около него. Не мога да разбера как здравомислещ човек може да харесва Путин.


Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров СТРАСТИТЕ И БЕСОВЕТЕ БЪЛГАРСКИ (с подзаглавие Кратка психологическа история на съвременна България), изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2008 г., 320 стр. Хронология и феноменология на случилото се след 1989 година, както и вникване във факторите, които определят нашата национална съдба. Книга за нашите лутания по пътищата на свободата, за раждането и пътя на младата българска демокрация, за това какви сме ние, съвременните българи, книга за пропилените ни шансове и за покрусените ни надежди. Но това е една въпреки всичко оптимистична книга, която ни казва, че от нас, гражданите, зависи всичко: ако сме мизерни духом, няма как и да не живеем в бедност. От нашите ценности зависи съществуването, живота ни. Духовната безпътица поражда историческите, пък и сегашните ни нещастия. А растежът на нашите сили - и като индивиди, и като нация - тръгва от освобождаването на съзнанията ни от ония коварни скрупули и дефекти, заради които толкова сме си патили - и за които сме платили тежка цена.

Няма коментари: