Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 20 юни 2018 г.

Комунистическо-ченгесарската наглост и простотия на другаря-"академик" Васил Проданов от 6-управление на ДС!


Здравейте,

Искам да изразя своето възмущение, продиктувано от статията на Васил Проданов, излязла във в. "Труд" от 16 юни 2018 г. (Вижте Трите свята, в които живях и началото на четвъртия и също Трите свята, в които живях и началото на четвъртия). В статията, озаглавена "Трите свята, в които живях и началото на четвъртия" има фактологични грешки, но една от тях е направо непростима. Проданов пише: "Аз, слава богу, съм философ, а не писател или генерал и винаги съм живял с принципа на Талес, че "всичко тече"."

Какво безобразие! Кандидат за академик по философия да прави грешки, за които всеки студент по философия би получил кръгла двойка!?! Та този принцип, че всичко тече, всичко се мени, принадлежи на Хераклит от Ефес, а не на Талес!

Изглежда обаче, че за ченгета като Проданов някакви си "детайли" не са от значение, независимо че допускането на такава грешка от човек, който твърди "Аз, слава богу, съм философ", е направо позорно.

Валентин Иванов

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

Няма коментари: