Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 18 юни 2018 г.

В Америка, за разлика от други страни - като нашата и като Русия - има демокрация!



Новото звездно име в юридическия екип на американския президент Доналд Тръмп - Рудолф Джулиани, бивш кмет на Ню Йорк и един от най-приближените на Тръмп политици, категорично е против милиардерът да свидетелства пред специалния прокурор по разследването на т.нар. руска намеса в американските президентски избори Робърт Мълър. Пред CBS Джулиани изрично каза, че е посъветвал Тръмп да не говори пред Мълър, но президентът на САЩ искал да го направи. Крайният срок, в който ще бъде решено какво ще стане, по думите на бившия кмет на Ню Йорк, е 4 юли (бел. ред. - Денят на независимостта, националният празник на САЩ). Водят се преговори между екипите на Тръмп и Мълър и е възможно да има писмени показания от страна на американския президент, под клетва - нещо, което Тръмп искал. Имало обаче съгласие при всички положения да бъде направен аудиозапис. (Прочети ЦЯЛАТА СТАТИЯ)

КРАТЪК МОЙ КОМЕНТАР: В Америка, за разлика от други страни - като нашата и като Русия - има демокрация и институциите работят в интерес на гражданите и нацията!



Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

Няма коментари: