Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 28 юни 2018 г.

Руски заселници у нас, добре възпитани в ценностите на комунизма, се оказаха крайно крадливи!



Радостина, читателка на ivo.bg, сподели в блога впечатление от впечатляваща картина за едно бедствие, свързано с нашествието на руски заселници в България. Това е нейното свидетелство:

“Наскоро пътувах до Варна. До село Каблешково спрях до една нива с лавандула. Забелязах сергийка отпред и реших да проверя какво продават. Собственичката на нивата с нейна помощничка продаваха мед с аромат на лавандула и чисто лавандулово масло.


Купих си от двете и се заговорихме, тъй като видях отпред на сергията надпис на руски ”Вход запрещен. Частная собственост”. Запазвам правописа.

Младата жена ми разказа, че редовно нивата й, както и околните ниви със слънчоглед и черешова градина, са многократно нападани от руснаци. Всички имоти наоколо са малки семейни ферми - ми каза тя. Не можем обаче да си опазим продукцията от руснаци, които живеят наблизо по Черноморието. Идват по 4-5 човека, късат си от лавандулата, берат си череши и са много нагли. Ако им се направи забележка, казват: покажете ми нотариален акт, че нивата е ваша - и продължават да берат!


Жената каза, че хората са отчаяни и не знаят как да се справят. Полицията не правела нищо след сигнали от тях. Тя възнамерявала да продаде всичко и да замине за Ирландия. Тя каза, че нито цигани, нито друг етнос си позволява такова поведение. (Прочети ЦЯЛАТА СТАТИЯ)

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

14 коментара:

Анонимен каза...

ГРАНЧАРОВ МРАЗИ ДОРИ И НАШИТЕ ОСВОБОДИТЕЛИ РУСНАЦИТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ТАКЪВ ПАТОЛОГИЧНО ЗЛОБЕН ЧОВЕК НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ УЧИТЕЛ В БЪЛГАРСКО УЧИЛИЩЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Анонимен каза...

Грънчаров, ти съвсем си превъртял играта. В главата ти са само комунисти, смърт и песни от "червените" времена.
Твърде много драматизираш. Заеми се с нещо смислено. И, ако толкова много плашиш със съдебни искове, дела, прочее и без прочее, досега щеше да се къпеш в пари в някоя къща в Марково. Нали все печелиш и от над 10 години си все по съдилищата.
Говориш за чудеса. Я кажи как тогава намираш пари. Как издаваш книгите си? Как си плащаш сметките? Нали си безработен? Доколкото помня, май имаш две предавания в ПОТВ. Или там заплати не дават. Знам, че са мизерни, но чак да не дават... Е, да не забравяме Евгений Тодоров с кои хора е близък и кои му дават парите. Иначе после говориш за демокрация, свобода на словото и мисленето, а работиш за същите комунисти, които... Оплюваш.
Впрочем, с това писание, целящо да привлече съжаление, печелиш още повече противници. Всичко ще умрем. Но ти прекалено драматизираш. Или ти спряха парите тези, които обслужваш с писанията си? Нямаш обективност, Грънчаров. Но от комунисти друго не може да се очаква. Изтъкваш се колко си добър и състрадателен, но говориш за опраскване, за омаскарени хора и за комуноиди (да поясня - всички хора, несъгласни с теб).
А, и, таваришч (твоята любима интерпретация на думата, която съм убеден, че не знаеш какво означава) Грънчаров, да, на никого няма да липсват постоянните ти пасквили. Светът би бил едно по-хубаво място без комунисти като теб, които отравят и без това неориентираното и разединено съвременно българско общество.
Пишеш срещу невъзпитаните пубертети, а после призоваваш родителите да не ограничават, да не дресират и да не опитомяват децата си. Много животинско от устата на уж световно признат (в оста "Долна Баня - Пловдив") философ. Звучи и още още един начин. Циклофренично. В превод - шизофренично. Да, Грънчаров, фантазираш си, че учениците на ПГЕЕ те искат обратно. Тях не ги интересуваш ти. По-добре им е без теб, снимайки в часовете. И колко точно ученици остават в тях, след като им позволяваш да напуснат?
А ти чий възпитаник си, таваришч?

Анонимен каза...

Щом можеш безсрамно да си пишеш некролози приживе и да определяш кой какъв е, значи можеш да отговориш и на следните 16 въпроса:

1. Как по онези времена успя да отидеш да следваш в Ленинград (днес Санкт Петербург)? Какви точно са били родителите ти?
2. Кой те спонсорира да пишеш по цял ден в блога си, разказвайки целия си живот и не занимавайки се с нищо полезно?
3. Кога ще престанеш да се държиш като простак, използвайки неприсъщ за имащ претенциите, че е добър философ език?
4. Кога ще престанеш да се занимаваш с ПГЕЕ, предвид многото училища в Пловдив и областта? (Имаш и друга опция - Долна Баня.)
5. Кога ще спреш да поставяш хората под общия знаменател "комуноидни тролове", явно не разбирайки, че така печелиш все повече и повече противници в свещената си борба?
6. Знаеш ли за кого всъщност работи Евгений Тодоров и чии пари използва, за да поддържа ПОТВ и тези, които работят там?
7. Защо отричаш корените си, а именно, че си комунист и възпитаник на СССР?
8. Защо не сезираш съда в Страсбург, щом смяташ, че правата ти са нарушени?
9. Защо продължаваше да снимаш себе си (след забраната да снимаш и учениците без тяхно съгласие) в часовете, които провеждаше в ПГЕЕ? Не смяташ ли, че така не зачиташ чуждото мнение и точно ти нарушаваш човешките права на непълнолетните ученици?
10. Ти ли си моралният стожер на нацията, че ще възпитаваш пубертетите?
11. Така и не стана ясно, след цялото хленчене, какъв е проблемът, че си бил залят с балони с вода? Нали не е семенна течност? Нали не са фекалии в течно състояние (тук ще се въздържа от коментар по твой адрес, който би те описал най-прецизно)? Нали не е урина, или мед, например?
12. Как ти дойде гениалната и оригинална идея приживе да си напишеш некролог и да казваш как съпругата и синът ти да се разпределят с наследството ти?
13. След като можеш така подробно да описваш уж добрите си постъпки, накрая допитвайки се и до аудиторията си, защо не направиш така и с всичките мизерии, които правиш?
14. Предвид непрестанното ти хленчене, често противоречащо си и отричащо се от всякаква разумна логика, не мислиш ли, че трябва да постъпиш в специализирано заведение, в което ще се грижат за теб, няма да страдаш от безпаричие, опраскване и липсва на внимание?Така и жена ти ще може да си намери работа, и тя и синът ти ще се отърват от непрестанния психически тормоз, който им налагаш.
15. След всичките ти незаконни (неразрешени от Община Пловдив) протести, защо още продължаваш?
16. Таваришч Грънчаров, защо не се върнеш към философските си корени, а именно в Санкт Петербург или пък не помолиш БСП (тогава БКП), която преди много години те е изпратила там, за помощ? Смятам, че биха се отзовали, особено в положението, в което се намираш. Все пак комунистите трябва да си помагат.
Не бягай от корените и твърденията си. Отговори, таваришч.
Найден Георгиев - учител по БЕЛ от столицата.

Ангел Грънчаров каза...

Таваришч "Найден Георгиев - учител по БЕЛ от столицата", на какво дължим този изблик на Ваш интерес към моята скромна персона? :-) Сиреч се питаме ето какво: "Каква му е Хекуба, какъв й е той на нея - та така реве?!" :-) Когато ни отговорите на този въпрос, тогава, евентуално, ще влезем в диалог с Ваша милост...

Ангел Грънчаров каза...

Апропо, нещо сте се объркал: аз не съм комунист - и никога няма да бъда. Точно пред мен да разигравате лъжливата мелодрама на "натикомунизма" Ви, и то при положение, че отвсякъде блика Вашият тъй неподправен комунизъм, е твърде глупаво занимание... дарагой таваришч комуноид, дето се време без капка неудобство в чуждия живот! :-)

Анонимен каза...

Таваришч Грънчаров, отбягваш въпросите ми, досущ като квартален псевдо философ.
Аз просто задавам въпроси, които са ти неудобни и отговаряш на въпроса с въпрос.
Искаш младите на твоя страна? Дай им прозрачност, а не прикрит комунизъм.
И какъв си, по-точно, щом не комунист,като си следвал в Ленинград в края на 70-те, началото на 80-те?
Отговори искаме, таваришч. Отговори.

Ангел Грънчаров каза...

Таваришч, първо нямаш правото да ме наричаш "таваришч", от една страна защото това е мой патент, така да се рече, второ, щото си в моя блог и ще се отнасяш прилично спрямо стопанина и собственика, а не както процедираш ти, изтъпанчил си се без покана в хола на дома ми, плюеш не само по килима, но и в лицето ми, и при това си седнал да ми командваш какво да правя, тая, разбира се, няма как да стане, тук не ти е някаква комуна, ти не си ми началник, панимаеш теперь? Дали ще отговарям на въпросите решавам аз, след като ги зададе по неподходящ, грозен и глупав начин, не заслужаваш да разговаряш с мен, ето по тази причина и няма да ти отговарям на въпросите, нямаш право да изискваш от мен отношение, което не си заслужил. Разговарям само с хора, които заслужават това, нахални разпищолили се комуноиди няма как да разчитат на моята милост и на моето великодушие. Разбира се, понеже си комуноид, няма как да разбереш и да признаеш грешката си, ще заповядваш там, където нахалството ти може да мине, при мен няма да мине.

Тук аз казвам какво ще се прави, щото моят блог е моят дом. Ти си гост и ще се държиш прилично. Казах ти нещо, ще отговориш, ако заслужиш милостта ми, ще снизходя и ще благоволя да разговарям с теб. Иначе, ако се държиш нахално, като изперкал комуноид, не само че няма да разговарям с теб, но и ще ти бия шута. Много си се объркал, че можеш да се държиш като комунист, правещ обиск в апартамента на класов враг веднага след 9 септември 1944 г., да имаш много здраве, но тая няма как да мине. И не си мисли, че 9 септември 1944 г. е дошъл, и че вий, комунистите, отново ще се разпищолите в домовете ни както тогава.

Анонимен каза...

Грънчаров, държиш се точно както създателите ти - долните и гадни комуняги от репресивния апарат. Живеем в "демокрация" и ти, празнословецо, пишещ се "демократ", трябва да приемаш чуждото мнение и ако можеш да отговориш аргументирано, отговори, ако не замълчи... Такъв тон ще държиш на Стоянка, дето те опраска и на соросоидите, от които влачиш пари.

Ангел Грънчаров каза...

Точно това и правя, таваришч: държа се както смятам за правилно с долни и гадни комуняги (комуноиди) като теб, драги ми анонимни, т.е. страхливи и лъжливи "демократино" и "антикомунисте". Или си умствен дебил, или си мерзавец от класа, или си е двете щом продължаваш да дрънкаш нелепиците си и да се държиш нагло колкото можеш.

Понеже не можеш да водиш диалог, разбира се, няма да ти отговоря на идиотските въпроси. Аз разговарям с човеци, а не с комуноидни уроди. Нека до стоят тъпотворенията ти тука за да вижда народът какви мерзавци сте вий, анонимните комунодни тролове.

Така стоят нещата, таваришч лъжливи комуноиде. За да говориш с мен първо трябва да си ако не човек, то поне да си човекоподобен, а ти не си нито едното, нито другото.

Вий, комуноидите, сте античовеци...

Анонимен каза...

По-голяма комунистическа подлога от теб, няма как да има.Ти си бояджия.Ако сега дойдат комунисти или фашисти или Иди-Амин Дадовци, ти ще се наведеш на всеки един от тях, защото така си учен.Понеже такива като теб не могат да мисля, а могат да препредават наученото от техните мастъри.Ти си от най-гадните комунсти - тия които правеха пропагандите, тия дето нямат един ден нещо полезно свършено, освен пулверизиране на слюнка и словоблудство.
Няма нужда да хапеш, защото си беззъба змия.Ако можеш да си прочетеш глупостите отстрани, ще се скриеш за известно време, да преосмислиш положението, но уви - това няма как да стане.Аз отивам да спя, че някои хора работим, а не като други, да лапаме от Америка за България, предавайки род и родина.А ти можеш да идеш утре, при другия отявлен демократ и перач на червени пари Евгени Тодоров.Като си там може да го питаш, дали заплаща труда на работниците си.Да видим дали ще ти покаже партийния билет и да ти цитира словото "капиталиста натрупва своя капитал от незаплащенето на труда, на работещите за него".

Анонимен каза...

Истината боли.Иди да поплачеш на рамото на Евгени и Пешо, да си спомните младостта в БКП, как колихте и бесихте.Проблема на България, не е комунизма, фашизма или капитализма, проблема е че населението е изградено от егоисти, мързеливци, интересчии и предатели.Затова положението е такова.такива като теб седят и промотират нещо неработещо, а другите реват по нещо, дето явно не е работило, щом го няма....И Комунистите и демократите сте двете лица на една и съща монета.Едните реват за изгубените кебапчета и аванта, а вие за "ценности' (превеждани в банковите ви сметки).

Ангел Грънчаров каза...

Абе ти наистина ли си дебил, който верва на идиотщините, които пише, или само се преструваш на такъв? :-) Нима е възможно да има дебил като теб, който си въобразява, че стои "над" комунизма и демокрацията понеже е "морално чист", а в същото време от километри си личи, че си чисто и просто един комуноиден дебил, неспособен за най-елементарен мисловен ход?! Ти наистина си невероятно интернесен феномен на комунистическия дебилизъм, заслужава си да те изследвам за науката и да те опиша, нищо чудно благодарение на теб да получа един ден Нобелова награда за постижения в психиатрията!!! :-)

Я сега кажи защо толкова много мразиш такива като мен и като Евгений Тодоров? Гледам, че си си излял душата под моя публикация, в която става дума за Русия, от което съдя, че си путинец - кажи сега, как така обикна толкоз таваришч Путин? Щото е кагебист ли го обичаш така силно? Ти обичаш всичко, което е свързано с КГБ, така ли да разбирам твоите така силни чувства към кагебисткия таваришч-император?

Гледам също, че постоянно говориш за пари, от което съдя, че парите са твоята доминанта на съзнанието. По тази причина си правя извода, че си материалист, а пък материализма е първият признак за разпознаване на истинския комунист. При това вий, комунистите, обичате само парите, които са крадени, а не изработени. Ха сега в тази връзка кажи, мизерна комуноидно-тролска душо, колко ти плащат руснаците за да плюеш в Мрежата такива като мен и като Евгений Тодоров? Като срещнеш демократ като мен и като Евгений почва от устата ти да ври бесовска пяна, това си личи по излиянията ти по-горе: не си ли мислил, че може да се излекуваш от този бяс? Ето ,спечелил си некакви пари от руснаците, би могъл да ми ги дадеш на мен, а аз пък ще те излекувам от бесовщината ти, вече започнах такъв един курс по ускорена психотерапия, но това струва пари, таваришч, нема как, ще требва да се лишиш от част от рубличките за да си платиш лечението. Добре ли плащат руснаците?! Щот гледам, че се стараеш, значи не плащат кой знае колко добре, давай, опитай да се представиш като още по-голем наглец, да се отличиш в подлостите си, може пък да ти вдигнат надницата.

Засега толкова. Като ми преведеш поне една хилядарка на банковата ми сметка, ще продължа лечението ти. Безплатни обеди нема, таваришч комуноид, ще требва да си платиш на мен - ако искат поне малко да заприличаш на човек, ако искаш да придобиеш некое и друго човешко качество. В момента много си го загазил, нищо човешко нема у тебе, завалио? )Апропо, ти забрави, че си бил "учител от столицата", нали вий, учителите, сте вече във ваканция, що ме лъжеш, че работиш даже и нощем, нали вий, послушните учители, дето не ви уволняват, по принцип нищо не работите, а само лъжете, че работите, видя ли сега как хептен тъпанарски се издаде с таз лъжа, че нещо работиш?! :-)

Ангел Грънчаров каза...

"Истината боли" - лъжа е това, таваришч. От истината ги боли душата само лъжливците като теб, дето нямат при това и душа, тъй че нема какво да ги боли, панимаешь теперь какви глупости дрънкаш като не мислиш изобщо?! :-)

Анонимен каза...

Комунистите подхванаха едно състезание. Да се доказват един друг кой е по-голям антикомунист от другия обявил се за такъв.И вече друга цел нямат, само борбата между тях е доказването и изтъпанчването с едни гърди пред другия. И ето ви резултата. Комунистите пак водят в играта.

Любчо Чорбаджийски