Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 19 юни 2018 г.

Победете апатията, станете граждани!


Днес, 19 юни 2018 г., от 12.00 часа в сградата на Комисията за защита от дискриминация (намира се в непосредствена близост до т.н. "Музей на социалистическото изкуство", което съдържа в себе си голяма, направо бих казал бляскава символика!) ще се проведе разследване по моя жалба срещу директорката и заместник-директорката на пловдивската ПГЕЕ, т.е. срещу Стоянка Анастасова и Камелия Стоянова за осъществена дискриминация по ред признаци, включително и по политически (ценностно) мотивирана. Съобщавам този факт та ако някой иска, да дойде на заседанието, то е открито за публика, убеден съм, че ще ви бъде безкрайно интересно да присъствате на диренето на истината по отправените от мен обвинения.

Аз след малко потеглям от Пловдив с първия автобус за София. На заседанието (в качеството му на мой довереник) ще присъства и един млад човек, казва се Дино Николов, родом от Видин, а иначе работи в Обединеното кралство, той силно се заинтересува от казуса и по своя инициатива пожела да участва в заседанието. С това ви давам пример, че има небезразлични спрямо тежката ситуация в българското образование личности - защото тия ексцесии и анахронизми срещу мен, които са предмет на днешното заседание, са предизвикани от моята борба за промяна в държавното образование, за действително, за реално либерализиране, декомунизиране и демократизиране на отношенията в училищните общности, те не са, както на някои хора се чини, израз на някакъв суетен каприз или пък на съответните "личностни неразбирателства".


Хубав ден ви желая! Ще се радвам да се видим на днешното заседание с повече ангажирани, небезразлични граждани! (Ако въпросните самозабравили се властнички днес видят пълна зала, меракът им да продължат да се гаврят с достойнството на борците за ново образование ще се изпари мигом!)

Това е важно, знаете моята теория, че управляващите у нас са се самозабравили и си позволяват всякакви безобразия и беззакония най-вече защото знаят, че огромната част от българите страдат от колосално безразличие към всичко - или пък са допуснали да бъдат обзети от крайна незангажираност и бездейност, иначе казано, позволили са да попаднат под тъй коварната и гибелна тирания на апатията. Ето, давам ви шанс да се промените поне малко и то към добро - възползвайте се от него!

Да, имате шанс да се промените към добро, възползвайте се от него: станете най-сетне истински, т.е. небезразлични граждани!

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

2 коментара:

Анонимен каза...

Oгромната част от българите страдат от колосално безразличие към всичко - Правилно АIG, защо никой от тия идиоти не реагира на пределно интензивен твой казус??... Мисля че ядат пържоли, борците много обичат пържоли, а бизнесмените обичат Малдивите - преди да отидат там, де... После сконфузено ядат троянска наденица... През комунизма чух коментари за един: Мръсник, цял живот кебабчета (турска дума) яде... (ударението е на я, казвам го за имбецилите от по-новото поколение с ум на амеби)... Ти си нападнат от кебабчояди, така че запази спокойствие - те немат ум, затова не ти утгуварйът, ук?... Важното е, че карат Майбах и рипат с него по дупките кат US индианци в 1905, нали са вече едно с Щатите... Ердоганееее, кадя си бря, пезевенк и апапин ачигьоз, а ако не се интересуваш от теа клепàри, Путине, ехооо, рожбо савецка синеочко мой с куче от Бълхария пударену от бодигард Живковой, ела спасявай теа сволочи, ок... Че на мен и АIG ни се виждат неспасяеми, ук?...

Ангел Грънчаров каза...

Не човеци, не личности, а суджукоядци - или кебабчоядци! Как от такива да искаш да разбират ближния, да реагират по човешки начин?

Такъв извод си правя от твоето изказване. Прав си. Не мога да искам човешко отношение от кебапчоядци...