Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 28 юни 2018 г.

Желая успех на книгата на Иво Инджев ИЗМАМАТА "САН-СТЕФАНО" - книга, възвестяваща цялата истина за нашите "освободители"!



Дойде моментът за представянето на новата ми книга “Измамата Сан Стефано”

Насрочено е за 6-ти юли, петък, от 18.30 в градината на хотел “Маринела” (запомнен от мнозина българи като “японския”). Домакините предоставят приятната обстановка (на може би най-екзотичната градина от подобен род в София) и скромен коктейл.

Най – близкият Монумент на окупационната червена армия (МОЧА), на който желаещите могат да поднесат своите благодарности (преди или след представянето), е на няколко минути разходка в същия квартал на бул. “Черни връх”. Ще го познаете по насочените срещу прозорците на живеещите наблизо българи оръжия на “освободителите” от скулптурната композиция, изобразяваща нещо, което не се е случвало в България.


Синоптиците обещават слънчево и топло време на 6-ти юли.

Моя милост обещава кратко представяне с възможност за подобни по краткост въпроси и отговори, за да има повече време за подписване на съответните екземпляри от книгата.

Поканени са всички приятели и останалите, които биха искали да научат истината за най-голямата манипулация в българската история с давност от 140 години, която предопределя и днес българското с(ъ)ветоусещане, базирано на фалшиви новини от втората половина на 19-ти век. Тази истина е доказана в книгата с извънредно голям брой цитати от руски автори (има също и български, английски, украински, германски и др.), повечето от които не са си представяли, че един ден ще бъдат цитирани така обилно като доказателство за (про)руското манипулиране на българската история. (Прочети ЦЯЛАТА ОБЯВА)

КРАТЪК МОЙ КОМЕНТАР, ПУБЛИКУВАН В ПРИЯТЕЛСКИЯ БЛОГ: Чудесно е, че истините, свързани с този съдбовно важен за разбирането на българската история въпрос ще бъдат казани пределно честно и ясно в такъв крайно тежък и по тази причина съдбовно важен за българската история – и най-вече за достойното бъдеще, за бъдещия възход и просперитет на нацията ни! – исторически момент, който преживяваме сега!

Успех на книгата и от мен!

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ТАЙНСТВОТО НА ЖИВОТА: Въведение в практическата философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2006 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN-13: 978-954-321-246-0, ISBN-10: 954-321-246-5, 317 стр., 10.00 лв. Авторът тръгва от простия факт, че човекът е живот, че ние сме живи и влюбени в живота същества, от което следва, че по никой начин не бива да му изневеряваме: да си мислим, че сме “нещо повече от това”, че сме “нещо повече от него”. Но човекът е и разбиращо същество, което значи, че не се задоволява с “простата даденост” на непосредствения живот, а непрекъснато търси смисъла, неговата ценност за нас самите. Оказва се, че ние живеем като че ли само затова непрекъснато да търсим себе си, което, от друга страна погледнато, означава, че постигаме себе си само когато свободно “правим” себе си, своето бъдеще, а значи и съдбата си. Пътят на живота у човека изцяло съвпада с пътуването към самия себе си, от което не можем да се откажем...

1 коментар:

Анонимен каза...

ГРАНЧАРОВ КАТО ИВО ИНДЖЕВ СИ Е ПРОДАЛ ДУШАТА НА ВРАГОВЕТЕ НА БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!! ГРАНЧАРОВ Е ПОДЪЛ СОРОСОИД!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!