Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 2 юни 2018 г.

Пропагандните излияния на един тотално дебилизиран путински шебек


Този плакат е от страницата на въпросния путинизиран идиот...



Ето един пример, вижте за какво говоря, ето няколко коментара на един хептен разпищолил се руски пропагандист у нас (поправих му само грешките и пунктуацията, щото бяха отвратителни, не мога да си цапам блога с такава гнусотия!):

Mak Ven се чувства луд: Немски пенсионер!?!?! Няма по-тъжна гледка! Захвърлени, бедни, унижени по старческите домове на доизживяване! И това ми било най голямата икономика!? Германия е територия на най-големите капиталисти-мошеници! Тук бачкаш като робот, прибираш се в къщи и нямаш сила дори да се нахраниш! Тялото ти трепери от умора, но очите ти блестят и акъла дава заето щото си изкарал 100 евро! Супер е, но 99 ги даваш обратно! Плаща се и въздуха! Едното евро го заделяш за лихва на банката!

Mak Ven се чувства луд: Другарко гербер (тук се разиграва театъра, че комунисти-рубладжии и комуноидно-милиционерски гербери-евразийци били, моля ви се, "противници", бел. моя, А.Г.!): 5,6000 евро заплата за работник в Германия няма! Дори да е миньор! Това са 37,5 евро на час, което и от лекар е трудно постижимо! В Германия работника получава 2000 евро бруто! Нето е около 1400!! Наем за тристаен с отопление е 1000 евро!

Mak Ven се чувства луд: Заплатата в Германия ти гарантира плюскане до насиране и нищо повече! Ако ги няма банките немеца и телефон не може да си позволи! Никой работник не е в състояние да извади и плати кеш Айфон! Тук всички са роби на банките до своята смърт!

Mak Ven се чувства луд: Българинът никога не е бил толкова беден и безпомощен в цялата си история! Какво трябва да работи някой за да направи две сватби на децата си с по 300 гости и жив оркестър, две кръщенета пак с 300 гости, да издържа студенти 5 години и внуците си? Трябва да си топ банкер! При Тато всеки значи е бил с ранг на топбанкер! Достатъчно беше да ни покажат среден пръст и захвърлихме топмястото си за да се наредим до кофите за боклук!

Mak Ven се чувства луд: Цената на бензина в Русия Скочи рязко до нечуваните 1 лв и 2 стотинки! Тока се покачи до невероятните 4 стотинки за киловат, а водата достигна умопомрачителните 40 стотинки за кубик в градовете! Газта засега остава на не чувано високо ниво от 14 стотинки, а кубик дърва на невероятните 12 лв кубика! Строят се специални места където руснаците на спокойствие да гладуват!

Моя реплика до идиота: Иди да живееш в Русия тогава бе, дебилизиран комунистически шебек! Що живееш тогава в лошата Германия?!

И така нататък до безкрайност, всеки ден пиши идиотщини от този род. В крайна сметка написах на толкова разпищолилия се рубладжия (при това това въпросното рубладжийско говедо работи и живее в Германия, но в свободното си време непрекъснато плюе Германия!) следното писъмце:

Таваришч "Mak Ven", ти си платен рубладжия, нали познах? Колко ти плащат барем руснаците за да плюеш всичко европейско, немско, норвежко, американско - и да славиш всичко руско?! Кажи за колко рубли си си продала душата, руско-путинска пропагандна гнидо?!

ДОБАВКА:



Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

3 коментара:

Анонимен каза...

Tihomir Chergov

Навръх 1-ви юни, разследването на БТВ за това как норвежката държава безразборно отнема деца от родителите им за абсолютни дреболии докара почти до нервен срив цялата родна прогресивна умнокрасива общност. Буквално все едно гледам дърти и закоравели комунисти, на които им излиза пяна от устата и им се стича по брадичката, понеже някой разкритикувал и се усъмнил във величието на СССР.

Ама как така някой смее да критикува и поставя под основателно съмнение тяхната религия - "прогресивния либерализъм"? Нали бай Фукуяма бил казал, че това е "краят на цивилизацията", последният и най-висш етап от цивилизационното развитие (всякакви прилики са пророчествата на бай Маркс са случайни) - сега оставало само либерализмът да се разпростре из всяко кътче на земното кълбо (ако трябва с бомби и армия) и всички ще заживеят щастливо докато свят светува...

Ето кратко обобщение на реакциите на потресените либерали по случая:

1. "Това са хибридни путински опорки, които обслужват руската пропаганда"

2. "Предпочитам да дам детето си на норвежките служби, отколкото да расте в България" (б.р. съвсем автентично мнение, показващо до какво падение достига душевната нищета)

3. "А пък в България родител може да убие детето си и мафията да го предпази от съдебно разследане" (б.р. визира смъртта на детето на министър Москов)

4. "Отнели са им децата с право. Родителите са български чалгаизирани изроди, възпитани с "ценностите" на ракиения патриотизъм, омразата и байганьовщината"

5. "Не е вярно, че за миналата година били отнели 50,000 деца от родителите им. Това е лъжа и фейк нюз. Проверих официалната статистика и там се вижда, че са отнели само 30,000 деца"

6. "Току що говорих с мой познат от Норвегия, на когото имам пълно доверие, и той ме увери, че всичко това е лъжа и пропаганда"

7. "Абе, очевидно не е съвсем перфектна системата в Норвегия, явно има някои детайли за доизкусуряване и фиксиране, обаче вижте какво идиотско мнение прочетох в Интернет форум по темата - някакъв луд написал, че дават отнетите деца на педофили. Ето, вижте какви идиотски реакции има по тази тема" (б.р. типичен пример за "тарикат"-либерал - изнамери възможно най-екстремното и идиотско мнение в целия интернет и го представи като "представителна извадка" за позицията на опонентите му. Демек, всеки, който е възмутен от този случай, има същото мнение и морал, като цитирания идиот с педофилите).

8. "Аз пък знам, че процесът в Норвегия е сходен с този в Щатите. Тук съм чувала само за една българка, на кояот са отнели детето - тежко зависима хероинова наркоманка" (б.р. прави намек, че всичките пострадали родители са били някакви дегенерати)

9. "Репортажът на БТВ е едностранчив, няма мнението на другата страна, няма независимо проучване от реномиран и авторитетен източник по темата" (б.р. "другата страна" категорично е отказала на БТВ да коментира)

10. "В България хората са примитиви, които възпитават децата си с побой, насилие и чалга. И сега се възмущават, че в цивилизована държава дивите им балкански нрави се възприемат като опасност за децата им"

11. "Когато си бях в България преди 3 години за малко, около мен всеки крещеше на децата, биеше ги, наказваше ги, по улицата беше пълно с плачещи деца и крещящи родители"

12. "Вместо да си гледаме нашите проблеми, че сме държава на мафията и нямаме съдебна реформа, ние сме тръгнали да се занимаваме с проблемите на Норвегия" (б.р. проблемите на Норвегия са всъщност и наши, защото става дума за български граждани)
******

Не знам какво да ви кажа...
2.96% човечност, душа и морал...
100% душевна нищета, бесове и дегенерация...

Radoy Ekov

Ангел Грънчаров каза...

Таваришч антилиберални ми умнико, имам само два въпроса към твоя нелиберална милост: 1.) Можеш ли да ми обясниш защо след като в западните либерални общества е "толкова лошо" три милиона българи отидоха именно там да живеят, въпреки че имаха възможността да останат да си живеят в нашия тукашен антилиберален рай? 2.) Ти самият кое повече мразиш: западният либерализъм (демокрацията) или свободата? Просто ми е интересно да разбера. И още нещо: в големо заблуждение си, че си твърде умен, това изобщо не е така. Да го знаеш за всеки случай. Щот си тръгнал да ни даваш акъл, т.е. да ни даваш от нещо, което сам нямаш... Апропо, избягвай да употребяваш думата "морал", тая дума също обозначава нещо, което хем нямаш, хем не разбираш какво е; пази се като дявол от тамян от употреба на думата "морал"...

Анонимен каза...

Ще се направя, че не съм забелязал просташкия ви тон и кротко ще отбележа:

1. Има сериозна разлика между политическото устройство на САЩ и това на западно-европейските "социални" държави (особено пък с ЕС като цяло) ...

2. "Либерализъм" не е тъждествено на "Демокрация'... Т.нар. модерен "либерализъм" няма нищо общо с класическия и е всъщност прикритие за различни социалистически фракции и политики...

Radoy Ekov