Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 26 август 2018 г.

Джон Маккейн за нас, българските демократи и антикомунисти, е светъл и достоен пример за следване!



Почина един велик антикомунист, смел борец срещу комунизма, истински демократ и личност от голям мащаб, сравнима с тази на Роналд Рейгън!

Поклон пред личността и делото на Джон Маккейн!!!

Той за нас, българските демократи и антикомунисти, е достоен пример за следване! Ще продължим благородната ти борба за свобода и човечност, велики американецо!

Бог да го прости!


Освен това смятам, че нашият "Картаген" – масовото българско безразличие към истината и свободата! – е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

7 коментара:

Анонимен каза...

От днес светът е едно по-безопасно място.

Bacho Кольо каза...

Следвайте го, ама все пак не бързайте толкова...

Bacho Кольо каза...

За умрелия Маккейн - нищо!

Ангел Грънчаров каза...

Другарю комуноид, ти ни пожелаваш и ний да умрем ли?! Вий, комунистите, правите ли изобщо нещо друго освен да мечтаете и дори практически да работите за смъртта на опонинтите си, некомунистите?!

Bacho Кольо каза...

Тъкмо обратното - желая ти здраве и дълъг живот.
Кафят ме тъпизмите, които ежедневно раждаш.

Так держать!

Ангел Грънчаров каза...

О, мерси, таваришч Колю, че ми позволяваш да живея още малко, какво непростимо великодушие към класовия враг проявяваш! :-) Жив и здрав бъди и ти, та да си имаме останки от комунизма като теб, иначе без вас как ще живеем изобщо?!

Я ако обичаш кажи един "тъпизъм", който съм родил "ежедневно", та да видим дали наистина е тъпизъм, щото може само на теб да ти се чини, че е тъпизъм, а това изобщо да не е така? Или ти си нещо като истина от последна инстанция, както подобава за комуниста, и по тази причина преценките ти са абсолютно меродавни, ти си непогрешим, тъй ли? Или просто нещата за тебе са пределно ясни: което е удобно на идола ти Путин, е правилно, което не му е удобно, е... "тъпизъм", нали познах тъй лесната ти комуно-"философия"?! :-)

Анонимен каза...

И аз ви желая още дълги години живот, Грънчаров! Носите ми твърде голямо забавление и смях, за да ви желая нещо лошаво. Пишете още по-често у блога!