Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 7 август 2018 г.

Предстои излизането на нова моя книга, която ще ви разкрие тайната на забогатяването





И други такива мъдри мисли има пръснати в новата ми книга със заглавие КАК СЕ СТАВА БОГАТ? (и евентуално подзаглавие "Разбираме ли страшната мистична сила на парите?" или може би "Кой е верният начин за истинско забогатяване?", не знам още кое да предпочета?), която тези дни оформям като книга, в нея съм събрал много свои есета по темата за богатството и забогатяването, писани през годините.

В нея отговарям на великата българска загадка на всички загадки: Защо ние, българите, като сме толкова умни, сме и така бедни?! ;-)

Приемаме и поръчки за хартиеното издание на книгата. Текстът се очертава да бъде към 130-140 стр. (напоследък издавам все кратки, лесни за четене книги) и ще струва 7-8 лева... едва ли ще обеднеете с тия левчета за книга, която обаче непременно ще ви направи богати - и то с най-големите, с неоценими направо богатства.

Щото авторът й несъмнено е невероятно богат, направо е баснословно, колосално богат човек, и то с най-истински богатства, пред които планините от злато на разните там Бил Гейтс, Бъфет, Зъкърбърг и прочие нищичко не струват! :-)

Освен това смятам, че нашият "Картаген" – масовото българско безразличие към истината и свободата! – е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ТАЙНСТВОТО НА ЖИВОТА: Въведение в практическата философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2006 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN-13: 978-954-321-246-0, ISBN-10: 954-321-246-5, 317 стр., 10.00 лв. Авторът тръгва от простия факт, че човекът е живот, че ние сме живи и влюбени в живота същества, от което следва, че по никой начин не бива да му изневеряваме: да си мислим, че сме “нещо повече от това”, че сме “нещо повече от него”. Но човекът е и разбиращо същество, което значи, че не се задоволява с “простата даденост” на непосредствения живот, а непрекъснато търси смисъла, неговата ценност за нас самите. Оказва се, че ние живеем като че ли само затова непрекъснато да търсим себе си, което, от друга страна погледнато, означава, че постигаме себе си само когато свободно “правим” себе си, своето бъдеще, а значи и съдбата си. Пътят на живота у човека изцяло съвпада с пътуването към самия себе си, от което не можем да се откажем...

2 коментара:

Анонимен каза...

ХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХХАХАХХАХХАХАХАХ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ГРАНЧАРОВ КОЙТО НИЩО НЕ РАБОТИ И НЯМА КАКВО ДА ЯДЕ, КОЙТО Е СТИГНАЛ ДО ПРОСЯШКА ТОЯГА, КОЙТО РОВИ В КОФИТЕ ЗА БОКЛУК ЗА ДА НАМЕРИ И ХАПНЕ НЕЩО ЩЯЛ ДА ИЗДАВА КНИГА ЗА "ИСТИНСКОТО ЗАБОГАТЯВАНЕ"???????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ЩЕ УМРА ОТ СМЯХ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ТОЙ НЕ МОЖА ДА СИ ЗАПАЗИ РАБОТАТА КАТО ПРОСТ УЧИТЕЛ ПОРАДИ ИЗКЛЮЧИТЕЛНАТА СИ, ПОРАДИ ПОТРЕСАВАЩАТА СИ НЕКАДЪРНОСТ, ЗАГУБИ ХУБАВАТА СИ ЗАПЛАТА И ЕТО СЕГА ПИШЕ ГЛУПОСТИ ЗА "ЗАБОГАТЯВАНЕТО"!???????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! СМЕШНА РАБОТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! НЯМА ПАРИ ЗА ДА СИ КУПИ ЕДНО КАФЕ А ГОВОРИ ЗА "МИСТИЧНАТА СИЛА НА ПАРИТЕ", НЕЩАСТНИКЪТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ВИЖДАТЕ, ЧЕ Е НАПЪЛНО ЛУД ЧОВЕК!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! НЕ СИ КУПУВАЙТЕ НЕГОВАТА КНИГА ЗА ДА НЕ МУ ПОМОГНЕТЕ ДА ОЦЕЛЕЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ТОЙ ИСКА ДА ВИ ИЗМАМИ ДА СИ КУПИТЕ КНИГАТА МУ ЗА ДА ВИ ВЗЕМЕ ПАРИТЕ И ДА СИ КУПИ С ТЯХ ХЛЯБ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! НИДОПУСКАЙТЕ ТАКАВА МЕКУШАВОСТ ДА СЕ ПОДВЕДЕТЕ ПО ЛЪЖИТЕ МУ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ТОЙ Е НАЙ-НЕКАДЪРНИЯТ ПИСАЧ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ПРОСТ Е КАТО ИСТИНСКИ ТЪПУНГЕР!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! КАКТО ГО НАРИЧА МОЯТ ТОЛКОВА ДОБЪР И ТАЛАНТЛИВ УЧЕНИК РАМОН МЕРКАДЕР!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! С КОГОТО СЕ ГОРДЕЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Анонимен каза...

На Грънчаров работата му е все такава. Видяла мухата че подковават коня и та вдигнала крак...... :))))))))))))