Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 28 август 2018 г.

Колцина от нас са способни на саможертва по чисто нравствени подбуди?


Пак ми предлагат няколко милиона!  Дали да се съглася да ги взема?! Писна ми от тази безработица - и от това безпаричие...
Коментари
Ангел Грънчаров в което ме държат властващите бюрократи от образованието. А ето и предложението да стана милионер:
Управление
Ангел Грънчаров С Най-Добри Пожелания!

Това писмо може да ви бъде изненада, защото не ми дадете разрешение да го направите и не ме познавате, освен преди да ви разкажа за себе си Искам да ви моля да ми простите, че изпращате тази поща без ваше разрешение. Пиша това п
исмо с увереност, че ако е Божията воля да помогнете на мен и моето семейство, Всемогъщият Бог ще ви благослови и възнагради изобилно. Имам нужда от честен и доверен достоен човек като теб, който да повери този огромен проект за прехвърляне.

Казвам се г-н Даниел Азиеду, управител на клон на финансова институция. Получих своя контакт чрез надежден източник, наречен база данни чрез търговска камара в Гана. Аз съм ганайка, женен с 3 деца. Пиша, за да ви помогна при прехвърлянето на 12,500,000.00 долара. Този фонд е излишъкът от това, което моят клон, в който съм мениджърът, направи като печалба миналата година (т.е. 2017 година). Вече представих годишен доклад за тази година в централата в Акра-Гана, тъй като гледах с голям интерес, тъй като никога няма да разберат за това излишък. След това отложих сумата от 12,500,000.00 долара на Escrow сметка без бенефициент (анонимен), за да избегна следа.

Като служител на банката, не мога да бъда пряко свързана с тези пари, така че съм принуден да поискам от вас да получа тези пари в банковата си сметка от мое име. Съгласен съм, че 45% от тези пари ще бъдат за вас като чуждестранен партньор, а за осигуряването на чуждестранна сметка 5% ще отделят за скъпо, което ще се случи, 50% ще бъде за мен. Трябва да подчертая, че практически няма риск от това.

Това ще бъде трансфер от банка към банка. Всичко, от което се нуждая от вас, е да застанете като оригинален вложител на този фонд, за да може фондът да бъде прехвърлен към вашата сметка.

Ако приемете това предложение, ще оценя Вашия своевременен отговор към мен. Ето защо и единствената причина, поради която се свързах с вас, аз съм готов да участвам в партньорска инвестиция с вас благодарение на вашето богатство на опит. Така че, моля, ако имате интерес да помогнете на това начинание любезно се свържете с мен обратно за кратка дискусия как да продължете.
Всичко, което изисквам, е вашето честно сътрудничество, което ни позволи да видим тази сделка. Ако се интересувате и желаете да помогнете Добре довършете подробностите си по-долу:

1. Вашето пълно име: ..........................
2. Вашата длъжност / длъжност: ..........................
3. Вашата дата на раждане: ........
4. Семейно положение: .............
5. Националност: .............
6. Вашите пълни адреси за връзка (дома / офис):
7. Вашият частен телефон / факс: ...............

Моля, за допълнителна информация и запитвания, не се колебайте да се свържете с мен незабавно за по-подробно обяснение и по-добро разбиране чрез това (имейл)

На Ваше разположение,
Г-н Даниел Азиеду
Управление
Ангел Грънчаров Писах му първо да ми прати по PayPal като начало поне 30-тина хиляди евро, пък после ще говорим за другото. 
Управление
Надя Кирилова Не се съгласявайте. Ще ви плюят и кълнат като Бойко Борисов И ПОДОБНИТЕ НЕМУ. А сега ако и да ви плюят, без милионите, е за тяхна сметка. Един път се умира и всички сме натам поели.
Управление
Надя Кирилова За "дразненето". гнева, има римска сентенция:"Юпитере, ти се сърдиш, значи не си прав". Трябва да се обясняват тези неща. Трябва да се говори на простия народ. То не е без цена това говорене, ама дано Господ и Света Богородица ви помагат. Амин!
Управление
Ангел Грънчаров Благодаря за чудесния съвет! Аз се шегувам, това беше просто шега, разбира се, че не бих си продал душата на Сатана за презрените пари. Но поставям проблема от такава една гледна точка: аз с целия си живот показах, че не се продавам, но колцина са способни на такава една нравствена саможертва? Не се ли оказа така, че масово учителите, примерно, заради една заплата и заради запазване на спокойствието си са способни да понасят какви ли не унижения - и дори да встъпват в прегрешение спрямо тъй високия нравствен и духовен дълг - мисията - на учителя?! И го правят това само за пари - и за презрения "душевен комфорт"!!! Учители правят, представяте ли си на какво учат младите с примера си?????
Управление

Освен това смятам, че нашият "Картаген" – масовото българско безразличие към истината и свободата! – е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

1 коментар:

Анонимен каза...

Безспорно не е случайно, че на точно определени хора пращат такива писма.