Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 15 август 2018 г.

Покана за участие в предаването "На Агората..." - към демократично мислещите граждани и журналисти





Този въпрос ще се обсъжда в предаването "На Агората с философа Ангел Грънчаров", което ще се излъчи на живо утре, от 11.00 часа по Пловдивската обществена телевизия. Всеки желаещ да отговори на така формулирания въпрос може да се включи на открития телефон 032 640 366 или на телефона на водещия 0878269488. Предвиждам да поканя господата Иво Инджев и Илиян Василев също да дадат своя отговор по време на предаването - по телефона. Но призовавам и други мислещи и загрижени граждани и демократи да откликнат и да дадат свой премислен отговор на въпроса, който аз оценявам като изключително важен.

Заповядайте, включете се в дискусията: вашето мнение има значение!

ДОБАВКА: Току-що изпратих по фейсбук следното съобщение на г-н Илиян Василев:

Здравейте, уважаеми г-н Василев,

Позволявам си да Ви поканя да отговорите (по телефона) на въпроса, който утре ще обсъждаме със зрителите на предаването "На Агората..." по Пловдивската обществена телевизия. (За повече информация за етрешното предаване вижте ето тази публикация: Покана за участие в предаването "На Агората..." - към демократично мислещите граждани и журналисти) Ще се радвам да приемете поканата ми да участвате в предаването, пък макар и по телефона! Моля, ако сте съгласен да участвате, да ми съобщите как предпочитате да се включите, аз ли да Ви звънна или Вие ще изберете посочения там редакционен телефон.

С пожелание за приятна вечер: Ангел Грънчаров, водещ на предаването

А до г-н Иво Инджев изпратих следното писмо:

Здравей, Иво,

Позволявам си да те поканя да отговориш (по телефона) на въпроса, който утре ще обсъждаме със зрителите на предаването "На Агората..." по Пловдивската обществена телевизия. (За повече информация за утрешното предаване виж ето тази публикация: Покана за участие в предаването "На Агората..." - към демократично мислещите граждани и журналисти) Ще се радвам да приемеш поканата ми да участваш в предаването, пък макар и по телефона! Моля, ако си съгласен да участваш, да ми съобщиш как предпочиташ да се включиш, аз ли да ти звънна или ти ще избереш посочения там редакционен телефон (а също да ми дадеш и номера на телефона, на който евентуално да ти звънна аз).

С пожелание за приятна вечер: Ангел Грънчаров

Освен това смятам, че нашият "Картаген" – масовото българско безразличие към истината и свободата! – е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни. Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

6 коментара:

Анонимен каза...

Очакваме с голям интерес предаването - силна тема и интересни събеседници, дано успеем да се включим по телефона за да изкажем мнението и пожеланията си.
сем. Недокланови

Bacho Кольо каза...

Поздравления за поканените!
Грънчаров, ти демонстрираш подчертан афинитет към агенти на ДС.
И според мен Сашо и Ивайло са изключително подходящи за коментар по избраната от теб тема.

Ангел Грънчаров каза...

Най-хубавия атестат и за двамата превъзходни анализатори е нескриваната омраза, която изпитва към господата Василев и Инджев цялата тази ченгесарско-русофило-комуноидна гнус, на която ти си виден представител. По-хубав атестат за личностно превъзходство (и за правилността на моя избор!) аз лично не мога да си представя, сполай ти! Много е мило това, че поклонници на ченгесарщината като теб обвиняват тъй мразените от ченгесарско-комуноидно-русофилската гнус в... ченгесарство, по-хубав атестат за вашата комуно-русофило-ченгесарска дебилщина - сполай му кажи, таваришч Колю!!! :-) (Само Иво и Илиян са "лоши ченгета", а сички други са "добри", воглаве с Гоце и Бригадир, така ли сметаш, тъй умна и тъй чиста ченгесаро-поклонническа душо?!) Абе, Колю, абе този дебилизъм на путинопоклонниците по рождение ли ви е или го прихванахте отнякъде, би ли ми обяснил, че за мен това е страхотна научна загадка, която няма да мирясам докато не я изясня изцяло?!

Анонимен каза...

Уха! Сигур веднага шсъ засилят да ти гостуват! :-)

Анонимен каза...

Господата Василев и Инджев, агенти или не, но са генератори на най-свободолюбивата и демократична мисъл под формата на брилянтна публицистика, която ще се наследи от бъдещите поколения като свидетелства за нашето време. Включвам, разбира се, творчеството на г-н Ангел Грънчаров също в тази категория знаменити хуманитаристи на нашето и предстоящето време.
Красимир Деков

Анонимен каза...

Много интересно предаване, г-н Грънчаров! Жалко, че нямате достъп до национален мащаб, а и както изглежда няма да имате тази възможност, за съжаление.
Пламен Милушев