Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 26 август 2018 г.

Безотговорната власт е отговорна за всичко, ставащо в зле, по мутренски управляваната страна







Истината е нещо цялостно, всестранно, неощетено...







НИКОЛАС МАДУРО ПРИСТИГА НА ОБМЯНА НА ОПИТ





Да ги убие щото е решила да облекчи по този бандитски начин прегрялата пенсионна система.В управлявана от мутри страна няма невъзможни неща.

На оня, който ще ми възрази, че едва ли съзнателно са го направили, ще му отвърна, че несъзнателно очевидно не само го искат, но и го правят всеки ден: понеже нито пътищата ни са поддържани като хората (щото трябва да се краде от парите за поддръжка на пътищата!), нито пък пенсионната ни система е за хора, нали така?! Тъй че тезата ми, че такава безотговорна власт въпреки всичко е изцяло отговорна за всичко, ставащо в зле, т.е. по мутренски управляваната от тях страна, си остава непоклатима.





Освен това смятам, че нашият "Картаген" – масовото българско безразличие към истината и свободата! – е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров СТРАСТИТЕ И БЕСОВЕТЕ БЪЛГАРСКИ (с подзаглавие Кратка психологическа история на съвременна България), изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2008 г., 320 стр. Хронология и феноменология на случилото се след 1989 година, както и вникване във факторите, които определят нашата национална съдба. Книга за нашите лутания по пътищата на свободата, за раждането и пътя на младата българска демокрация, за това какви сме ние, съвременните българи, книга за пропилените ни шансове и за покрусените ни надежди. Но това е една въпреки всичко оптимистична книга, която ни казва, че от нас, гражданите, зависи всичко: ако сме мизерни духом, няма как и да не живеем в бедност. От нашите ценности зависи съществуването, живота ни. Духовната безпътица поражда историческите, пък и сегашните ни нещастия. А растежът на нашите сили - и като индивиди, и като нация - тръгва от освобождаването на съзнанията ни от ония коварни скрупули и дефекти, заради които толкова сме си патили - и за които сме платили тежка цена.

1 коментар:

Анонимен каза...

Понеже вече тръгна новата глупотевица, че властта е инсценирала инцидента с автобуса, защото иска да избива пенсионери, за да облекчи пенсионната система, в мен се повдигнаха няколко въпроса. Искам да питам , дали шофьора и собственик на фирмата, е част от организацията за инсцениране на инцидента? Умишлено ли е катастрофирал, или може би агенти, които са били на подготовка в Мосад, са сложили устройства за дистанционен контрол на управлението? Трябва да има замесени и евреи ... няма как. :) И друго... шофьора кога е изкарал книжка... да знам какво да питам Босия... :) Дали още когато е изкарвал книжка, тя не му е дадена с уговорката, да извърши този инцидент. Защо му е даден лиценз за тази дейност... за да избива пенсионери ли? :) Вярно ли е и това, че американците са помогнали за инсцениране на инцидента, като са предизвикали дъжда с ХААРП технологиите? Вчера в прогнозите нямаше дъжд... беше слънчево и изведнъж заваля... малко съмнително а? :) Чакам включване от Ангел Грънчаров... :)

Vasil Malchev