Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 27 август 2018 г.

Побеснелият от злобен идиотизъм Кремъл ликува, че сенатор Маккейн вече не е жив



Почина, спирайки животоподдържащите процедури в борбата си с рака, един голям приятел на демокрацията в САЩ, по света и у нас. И в смъртта си американският сенатор Джон Маккейн (на снимката през 1973 г.) не остави безразлични хората, пожелали да реагират на кончината му.

Информация за това, кой е Маккейн, изобилства. Въпросът е в нейната интерпретация.

В САЩ дори и президентът Доналд Тръмп, най-пострадалият политик от “приятелския огън” на републиканския авторитет № 1 в САЩ, какъвто беше сенаторът от Аризона, отдаде дължимото на покойника с уважителни думи към неговата (безспорна, нарицателна за патриотизма) памет.

С извинение за сравнението, в България нищо подобно не се случва. Защо? Ами защото Москва ликува!

Руският тв канал “Россия 24” анонсира новината за края на жизнения път на Маккейн с неприличния за нормалните хора (и държави) радостен акцент, според който се е споминал “главния символ на русофобията”:



На(р)цистикият символ на съвременния руския шовинизъм Владимир Жириновский, вечен вечен дубльор на Путин в шоуто по имитация на избори за вожд в държавата, изригна в социалните мрежи с радостното възклицание, че си е отишъл “един фашист” и това е проява на божията справедливост:

«На одного ФАШИСТА СТАЛО МЕНЬШЕ !!!! »»»» Алилууууууяяя есть на свете бог, есть справедливость!!!”

В това виртуално пространство (създадено от ЦРУ, според самодържеца Путин) поразеното от омраза към всичко американско – и особено към автентичните защитници на американските, западните ценности - гъмжи от възторжени пожелания какво да му се случи на Маккейн в ада. (Прочети ЦЯЛАТА СТАТИЯ)

Освен това смятам, че нашият "Картаген" – масовото българско безразличие към истината и свободата! – е крайно време да бъде разрушен...

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

Няма коментари: