Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 15 септември 2018 г.

Мой настойчив въпрос към колегата Красен Станчев





Кратък мой коментар под формата на въпрос: Има ли в историята случай, в който "социално-загрижен ляв "капиталист"" (с извинение, думата "капиталист" е в отделни кавички: щото как да наречеш мафиота "капиталист"?!), та значи има ли случай такова нашенско "ляво" и "социално" и при това крайно лъжливо недоразумение на природата да е внесло... повече данъци отколкото дължи (да е внесло по-голяма сума от дължимата за данъци) с оглед да подкрепи нашта "социална държава"?! Ако има такъв случай, аз тогава съм готов да си посипя главата с пепел заради всички лоши думи, които съм написал по адрес на наште социалистическо-комунистически и "капиталистически" в добавка мошеници, крадци и лъжци!

Вкратце казано, питам колегата Красен Станчев: има ли в историята социалист (комунист или "лявомислещ"), който нещо някому да е дал, а не само да е вземал?

Освен това смятам, че нашият "Картаген" – масовото българско безразличие към истината и свободата! – е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

Няма коментари: