Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 22 октомври 2018 г.

Мили Боже, направи така, че Съдът да си изпълни мисията и предназначението като защитник на правдата, правото, справедливостта и законността!




Току-що научих това и веднага го споделям с приятелите си от фейсбук - и от моя блог!

Бог да ми е на помощ! Мили Боже, помогни ми в този решаващ момент!

Уповавам се единствено на Божията помощ, иначе казано - на безмерната духовна сила на истината, правото и справедливостта!

С мен не е нито сатанинската сила парите, нито суетната гордост на властолюбието, нито арогантното, безцеремонно потъпкване на всякаква правда и морал в името на самомнението, че управляващиият може да си прави каквото му скимне; не, аз се уповавам само на истината, за която Спасителят е казал, че единствено тя ни прави свободни!

Ето на тази страница след два-три дни ще се появи решението на Върховния Касационен съд! Ето данните на моето дело:


Мили Боже, направи така, че Съдът да си изпълни мисията и предназначението като защитник на правдата, правото и справедливостта!

Приятели, много ви моля, ако сте духовни личности - помолете се за това правдата да възтържествува! Нищо друго не ни устова освен да се уповаваме единствено на тия "ватърничави неща" (по мнението на мнозинството!), а именно: Бог, правда, морал, право, справедливост, добро...

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров СТРАСТИТЕ И БЕСОВЕТЕ БЪЛГАРСКИ (с подзаглавие Кратка психологическа история на съвременна България), изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2008 г., 320 стр. Хронология и феноменология на случилото се след 1989 година, както и вникване във факторите, които определят нашата национална съдба. Книга за нашите лутания по пътищата на свободата, за раждането и пътя на младата българска демокрация, за това какви сме ние, съвременните българи, книга за пропилените ни шансове и за покрусените ни надежди. Но това е една въпреки всичко оптимистична книга, която ни казва, че от нас, гражданите, зависи всичко: ако сме мизерни духом, няма как и да не живеем в бедност. От нашите ценности зависи съществуването, живота ни. Духовната безпътица поражда историческите, пък и сегашните ни нещастия. А растежът на нашите сили - и като индивиди, и като нация - тръгва от освобождаването на съзнанията ни от ония коварни скрупули и дефекти, заради които толкова сме си патили - и за които сме платили тежка цена.

25 коментара:

Анонимен каза...

ДА БИ МИРНО СЕДЯЛО НЕ БИ ЧУДО ВИДЯЛО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ПОЖЕЛАВАМ ТИ ДА ЗАГУБИШ ТОВА ДЕЛО И ТО ДА БЪДЕ СПЕЧЕЛЕНО ОТ ЛЮБИМАТА НА ЦЕЛИЯ НАШ СПЛОТЕН КОЛЕКТИВ ДИРЕКТОРКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ЗАЩОТО ТЯ Е ПРАВА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ПОБЕДАТА ЩЕ БЪДЕ НАША ЗАЩОТО НАШЕТО ДЕЛО Е ПРАВО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ЦЕЛИЯТ НАШ СПЛОТЕН КОЛЕКТИВ ЖЕЛАЕ ДЕЛОТО ДА БЪДЕ СПЕЧЕБЕНО ОТ НАШАТА ЛЮБИМА ДИРЕКТОРКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!АКО СЛУЧАЙНО СПЕЧЕЛИ ТОЗИ ЗЪЛ ДЕМОН ГРАНЧАРОВ В КОЕТО МНОГО СЕ СЪМНЯВАМЕ ТОГАВА АКО СЕ НАЛОЖИ ЩЕ НАПРАВИМ ЖИВА ВЕРИГА И НЯМА ДА ГО ДОПУСНЕМ В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!УЧЕНИЦИ, МИЛИ МОИ ДЕЦА, ИМАЙТЕ БОЙНА ГОТОВНОСТ И АКО ГРАНЧАРОВ СПЕЧЕЛИ ДЕЛОТО, БЪДЕТЕ ГОТОВИ ДА МУ НАПРАВИТЕ ЕДНА ХУБАВА МЕЧКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!НИЕ НЯМА ДА ДОПУСНЕМ ТОЗИ ДОЛЕН ЧОВЕК НА РАЗРУШИ НАШЕТО УЧИЛИЩЕ И НАШИЯ СПЛОТЕН КОЛЕКТИВ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Анонимен каза...

Дано спечелиш срещу гърбовашковата дрОгарка ....Успех!

Георги Димитров

Анонимен каза...

Успех!

Ненко Манолов

Анонимен каза...

Какви нещастници сме ние, българите, не можем да разчитаме на съда, който безпристрастно трябва да отсъди и да защити правата ни! Само Бог ни е останал!

Ако не подкупят съда или не се разпореди някой от властимащите, имаш голям шанс, Ангеле, най-тъжното е това, че самите ние не вярваме на съдебната власт, и се получава така, че вярваме в успех на делото някакви си 10-20 процента, това е толкова ненормално!

Ето затова адвокатите са принудени да търсят винаги някаква процедурна грешка, те също не вярват в справедливостта!

И какво се получава, нещо, което би трябвало да считаме за нормално ние приемаме като Божие чудо, изчанчена безобразна държава! От Швейцария я виждам в цялата й уродливост. Всеки прекаран час тук напомня с някой факт, че може да има справедливост и закрила в човешка общност. Забравили сме в България какво е това чувство, да имаш вяра, надежда, оптимизъм, сила и жизнерадост!

Maria Vassileva

Ангел Грънчаров каза...

Поздрави на Швейцария от един приятел на свободата... на която швейцарците се радват от векове...

Анонимен каза...

Нямам основание да се надявам, от житейския ми опит, но защо ли живее у мен голяма надежда, че ще успееш, че трябва пластовете да се разместят, колкото и да прилича на огромно природно бедствие всичко в България! Мили Боже, прослави името си отново!

Maria Vassileva

Анонимен каза...

Стискам палци...И една молитва дори е необходима!

Mariana Tomova

Анонимен каза...

Дано успеете, г-н Грънчаров, стискам палци. Вие заслужавате справедливост...

Kalin Rosenov Apostolov

Анонимен каза...

Бог да е с вас !

Blaga Krumova

Анонимен каза...

Айде айрлия!
Дано финала на втория сезон е хепиенд, та да имаме възможност да проследим с интерес третия сезон на тази мелодрама.
Красимир Апостолов

Анонимен каза...

Успех! Ще се моля за Вас!

Анонимен каза...

Едва ли ще спечелите.

Анонимен каза...

Бог да е с теб! Пожелавам от сърце успех!

Мария Иванова

Анонимен каза...

Дано спечелите! Успех!

Iglika Mincheva

Анонимен каза...

Бог да е с теб! Пожелавам от сърце успех

Мария Иванова

Анонимен каза...

ПЕЧЕЛИШ !!!

Tatiana Papazova

Анонимен каза...

Трябва да спечелиш !

Малинка Димитрова

Анонимен каза...

Успех Ви желая!

Мариета Герова

Анонимен каза...

Успех!

Владимир Бенев

Анонимен каза...

Успех !

Daniela Dragneva

Анонимен каза...

Успех !

Любка Анжело

Анонимен каза...

Успех, г-н Грънчаров! Бог да бъде с Вас!

Д-р Стефан Кючуков

Анонимен каза...

Има справедливост в съда, ще те върнат отново на работа,за втори път но в тоя змиярник ще те доунищожат физически.
Петър Каменов

Ангел Грънчаров каза...

Аз се надявам "змиярника" с общи усилия да го превърнем в нещо като инкубатор на добрина и на ангелско разбиране, на насърчение на свободолюбието и демокрацията! :-) Съвсем луд ли съм вече, брате, кажи честно, как ти звучи това мое изказване, това изказване на самоубиец ли е?!

Анонимен каза...

Успех, Ангеле! Надявам се справедливостта да възтържествува.

Томи Томев