Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 21 ноември 2018 г.

Тазсутрешната ми беседа с приятели във Фейсбук



Приятно гледане, приятни размисли!

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА: вечното в класическата и модерната философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, февр. 2009 г., 520 стр. Книгата ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА, външно погледнато, е систематичен курс по философия, в който обаче твърде експресивно се тълкуват и вечните въпроси, вълнуващи човешките същества на тази земя. Подобна форма, именно курс лекции по философия, осигурява на автора така потребната живост, непосредственост и свобода в общуването със съзнанието на читателя. През цялото време той се стреми да бъде близо и да не изневерява на ония неизбежни сърдечни трепети, благодарение на които човекът става човек – и личност, разбира се. Опитва се да приобщава съзнанието на читателя към така вълнуващата мисловност на непреходното, която именно е истинското богатство на човека.

3 коментара:

Анонимен каза...

ТОЗИ БУЙСТВАЩ ЛУД ГРАНЧАРОВ ВЕЧЕ Е ОБЩЕСТВЕНО ОПАСЕН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ДА, ТОЙ Е ЗАПЛАХА ЗА СПОКОЙСТВИЕТО И ПРОСПЕРИТЕТА НА ОБЩЕСТВОТО НИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ТОЙ Е БОЛШЕВИК И АНАРХИСТ ЕДНОВРЕМЕННО И ПРИЗОВАВА ЗА БЕЗРЕДИЦИ!!!!!!!!!!!!!!!!!ДЛЪЖНИ СМЕ ДА СЕЗИРАМЕ ПРОКУРАТУРАТА И ТЯ ДА ИЗДАДЕ ПОСТАНОВЛЕНИЕ ЗА ИЗДАВАНЕ НА ПЪЛНОТО МУ ЗАПРЕЩЕНИЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ДНЕС ЩЕ ГОВОРЯ С ЛЮБИМАТА НА ЦЕЛИЯ НАШ СПЛОТЕН КОЛЕКТИВ ДИРЕКТОРКА ДА ИЗВЪРШИ ТАЗИ СПАСИТЕЛНА ЗА КОЛЕКТИВА НИ ИНИЦИАТИВА И ДА СЕЗИРА ПРОКУРАТУРАТА!!!!!!!!!!!!!!!!!НАШИЯТ ЗАКЛЕТ И МНОГО ОПАСЕН ВРАГ ГРАНЧАРОВ НАЙ-СЕТНЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПОСТАВЕН ПОД ПЪЛНО ЗАПРЕЩЕНИЕ И ТРЯБВА ДА БЪДЕ НАТИКАН КЪДЕТО МУ Е МЯСТОТО, А ИМЕННО В ПСИХИАТРИЯТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!! КАКВИ ПАЛАТКИ ЩЕ ПОСТАВЯ ТОЙ ПРЕД НАШЕТО УЧИЛИЩЕ, НИМА ИМА БЕЗОТГОВОРНА ВЛАСТ КОЯТО ДА МУ РАЗРЕШИ НОВ ПРОТЕСТ???????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!НЕ МУ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ ДА СЪСИПВА СПОКОЙСТВИЕТО НА УЧИЛИЩЕТО НИ И ДА ПРЕЧИ НА ОБУЧЕНИЕТО НА НАШИТЕ УЧЕНИЦИ В ТИЯ ПРЕДПРАЗНИЧНИ ДНИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!АРЕСТУВАЙТЕ ГО НАЙ-СЕТНЕ И ГО НАТИКАЙТЕ ТАМ, КЪДЕТО НЯМА ДА ПРЕЧИ НА НИКОГО!!!!!!!!!!!!!!!ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИТЕ ТОЗИ ЛУД НЕКАДЪРНИК ДА СЕЕ АНАРХИЯ В ГРАДА НИ???????????????!!!!!!!!!!!!!!!НЯМА ДА ДОПУСНЕМ ГРАНЧАРОВ ОЩЕ ВЕДНЪЖ ДА СЕ РАЗПИЩОЛВА ДОРИ И ИЗВЪН ОГРАДАТА НА НАШЕТО УЧИЛИЩЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ЩЕ ОРГАНИЗИРАМЕ АКО ТРЯБВА УЧЕНИЦИТЕ ДА МУ НАПРАВЯТ МЕЧКА, НО ТОЗИ ПОЗОР НЯМА ДА ГО ПОЗВОЛИМ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ТОЧКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!МОЕТО ТЪРПЕНИЕ СВЪРШИ!!!!!!!!!!!!!!!!!ОТИВАМ САМА В ПРОКУРАТУРАТА ДА НАПИША ЖАЛБА СРЕЩУ ГРАНЧАРОВ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!КАТО ВЛАСТТА НЕ СИ ВЪРШИ РАБОТАТА АЗ ЩЕ Я СВЪРША!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!КОЛЕГИ, МОЛЯ ВИ, НЕ СЕ ПОДДАВАЙТЕ НА ЛЪЖИТЕ И КЛЕВЕТИТЕ НА ТОЗИ ВРАГ, ЕТО СЕГА ОКЛЕВЕТИ И ПЕНСИОНИРАНАТА КОЛЕЖКА МОДЕВА КАТО ИЗЛЪГА, ЧЕ ТЯ УЖ БИЛА НА НЕГОВА СТРАНА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!НЕ Е ВЯРНО ТОВА, ТЯ Е НА СТРАНАТА НА НАШАТА ВСЕОБЩО ОБИЧАНА И ЛЮБИМА ДИРЕКТОРКА!!!!!!!!!!!!!!!КАКЪВ ГНУСЕН ЛЪЖЕЦ Е ТОЗИ ИЗВЕРГ ГРАНЧАРОВ!!!!!!!!!!!!!!!!КОЛЕГИ, ДА ИЗЛЕЗЕМ НА ЖИВА ВЕРИГА И ДА МУ ПОПРЕЧИМ ДА СИ ПРАВИ СВОЯ "ГРАД НА ИСТИНАТА", В КОЙТО КАТО ЗНАЕМ ЩЕ ИМА САМО ДВАМА ЛУДИ, ТОЙ САМИЯТ И СМРАДЛИВАТА МУ ПРИЯТЕЛКА БАБА МАРИЙКА, С КОЯТО ТОЗИ ИЗВРАТЕНЯК ИМА СЕКСУАЛНА ВРЪЗКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ПФУ, КАКВА ГНУСОТИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Анонимен каза...

НА НАШАТА ЛЮБИМА ДИРЕКТОРКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ОT СПЛОТЕНИЯ КОЛЕКТИВ НА ПЛАЗМОДИИТЕ, КОЙТО СТОИ КАТО ЕДИН ЗАД НАШАТА ЛЮБИМА ДИРЕКТОРКA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



До Отца Бог и Сина,
сияете Вие неотразима!!!!!!!!!!!!!!
Докато сте царица на власт,
ние ще бъдем с Вас!!!!!!!!!!!!
И по корем ще пълзим пред Вас -
докато сте на власт!!!!!!!!!!!!
Само падането Ви от власт
може да ни раздели с Вас!!!!!!!!!!!!!!!
Дойдат ли други на власт,
нямате нужда от нас!!!!!!!!!!!!!!
Господ да e милостив пред Вас,
че дойде ли Грънчаров след Вас,
не ще ни пука за Вас!!!!!!!!!!!!!!!
Който не е на власт,
няма нужда от нас!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Анонимен каза...

Луда жена . Нещастница . Отвратителна .