Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 14 ноември 2018 г.

Задочните ми полемики с крайно недиалогичната директорка на пловдивската ПГЕЕ "ТЕТ-Ленин"



Забележете: на лавиците за книги в директорския кабинет има не книги, а... папки с документи, които, предполагаме, са любимото четиво на бившата учителка по литература.

Ангел Грънчаров: Директорката на пловдивската ПГЕЕ "ТЕТ-ЛЕНИН" била заявила на омбудсмана, че не можела по никой начин да работи с учителя по философия Грънчаров и затова дори и след евентуалното му повторно възстановяване на работа със съдебно решение тя отново, за трети път, видите ли, щяла била да ме опраска, т.е. да ме уволни. Аз пък казах на омбудсмана да й даде от мое име следния разумен съвет - самата тя да напусне директорския пост! И тогава проблемът й ще се реши по един значително по-смислен начин.

Разказвам това за да илюстрирам порочността на комунистическо-мутренския стил на поведение на днешните властници: по съвсем същата логика навремето са убивали тия, които са пречили на своеволията им - и на тиранията им.

Навремето ли казах? Ами сега нима не е съвсем същото? Сега пак убиват, само че по-бавно... и по-жестоко.

Kalina Stoeva: Няма човек - няма проблем.

Mariana Tomova: С Вас съм!
Управление

Ivan Barbov: А ако я изпревариш и заведеш дело за системен тормоз или там както се води? При 2 пъти възстановяване на работа, ако го направи трети път си е направо тормоз.

Ангел Грънчаров: Mariana Tomova И това не помага. Преди първото ми опраскване аз заведох дело за клевета, това изобщо не помогна: без да се замисли директорката злоупотреби с властта си и ме опраска за да ми отмъсти за това, че заведох наказателно съдебно дело за клевета.

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни. Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

Няма коментари: