Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 18 декември 2018 г.

Коледна разпродажба на книги и списания с благотворителна цел!


Давам щедра коледна промоция за книгите си: който желае да си поръча моя книга от мен, ще я получи на половин корична цена, т.е. с 50% отстъпка!

В добавка ще получи собственоръчно посвещение от автора - и така ще имате книга, която един ден ще струва хиляди! :-)



Същото се отнася и за книжките на философското списание ИДЕИ:


Разполагаме с цялата колекция на списанието, но книжките са ограничен брой. Един ден те ще бъдат библиографска рядкост. Побързайте да си ги закупите. Цените са повече от изгодни: от 3 до 5 лева в зависимост от годината на издаване.

Списание ИДЕИ излиза вече 10 години, отделно си има и международно многоезично научно-теоретично издание (изданието на български език, излизащо три пъти в годината, е по-популярно, въпреки че в него пък се отпечатват и много класически текстове от великите философи, както и текстове от съвременни мислители).

Нашето списание не се нуждае от реклама, то само на себе си е реклама!

Предварително ви благодаря! Вие направихте добра инвестиция в своето личностно развитие, купувайки си философското списание ИДЕИ!

А благотворителната цел е ясно каква: подпомагане на автора на книгите и главния редактор на списанието, който есвен че се разори финансово за да издаде тия книги и списания със скромната си заплата на учител по философия и гражданско образование за награда беше подложен на репресии и в крайна сметка беше уволнен от разпищолилите се властници в сферата на образованието и вече 3 години е безработен!

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни. Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

8 коментара:

Анонимен каза...

Попита къде си призовавал за пари. Ето ти отговорът!Благотворителна цел подпомагане на автора т.е. купете от милостивост а не от интерес?₩

Ангел Грънчаров каза...

Всичко виждате през криво стъкло, другарко. Поради чрезвичайната си злоба. Просто подарявам наполовина книгите и списанието си. Правя добро на ония, които се интересуват. Който не се интересува, разбира се, няма да свъзползва. Казах Ви, глупаво е да се самоизмъчвате толкова заради моите книги. Завистта е тъпо нещо. Седнете, напишете, издайте си една своя книга - това е верният път. А Вие цяла нощ и цял ден страдате заради това, че съм написал някакви книги. тъпа работа!

Анонимен каза...

Броят на книгите не е НИКАКЪВ индикатор за качество. Класически пример: "професор" Вучковски.

Анонимен каза...

А каква е т.нар. "благотворителна цел" на разпродажбата - да си натъпчеш търбуха, че си огладнял от много скитане и викане по улиците???

Имай предвид, че вече имам архив и скрийншот на тази страница, която стои вече два дни. Утре е работен ден, отивам да подам сигнал в НАП и в Комисията за защита на потребителя и ще трябва да отговаряш на следните въпроси:

Тъй като всяка благотворителна разпродажба, по смисъла на закона е масова дарителска кампания за набиране на средства - кога, къде и как е регистрирана тази благотворителна кампания?

Кога, къде и на кого ще бъдат дарени приходите от благотворителната разпродажба (или част от тях)?

Кога, къде и как се регистрират постъпилите приходи, кой се разпорежда с тях?

Имай предвид, че ако нямаш изрядни документи и правилни отговори на въпросите горе, ще ти се наложи да отговаряш за измама, или най-малкото - за опит за измама със средства, за благотворителна дейност.

Пожелавам ти приятна, спорна и ползотворна административна и регистраторска дейност, и без друго ти е хоби да ходиш по съдилищата, сега покрай административното, ще се запознаеш и с наказателното право.

Защото дотук по нищо не личи, че си спазил изискванията на закона, а това е наказуемо и подсъдно, особено когато става дума за набиране на средства за нерегистрирана благотворителна дейност.

Анонимен каза...

Вече редактираш и променяш страницата, а :)

То ако беше толкова лесно да изчезват разни неща от интернет, всеки туроператор, например, може напише "екскурзия за 100 лв", а като събере парите, да добави в страницата "плюс още 100 лв за посещения на музеи". Обаче нещата не изчезват толкова лесно и нарушителите си понасят отговорността :)

Теб обаче не те обявявам за нарушител, все още, защото всеки е невинен, до доказване на противното. Ще изчакаме компетентните органи да си свършат работата. Те работят с конкретни документи, с определена от законодателя форма и образец, а не с лакърдии от сорта на: щях, бях, то е ясно каква е, аз съм репресиран-опраскан-уволнен. Дали си пострадал или не, се определя от други инстанции, но даже и да си пострадал - това не ти дава право да мамиш трети лица.

Лека вечер ти желая :)

Ангел Грънчаров каза...

Сърдечно Ви благодаря, другарко, за поредния донос, който възнамерявате да направите! Ний не се съмняваме във Вас, щото знаем добре, е писането на доноси Ви е било основното занимание цял живот. Приятно доносничене Ви желая!

Анонимен каза...

Господин Грънчаров тази Анассстассссососава не ви оставя на мира. Това нейното ще да е голяма любов, да знаете :)))))

Анонимен каза...

Здравейте, г-н Грънчаров. Аз бих искала да притежавам някои от Вашите творби. Ще направя списък и ще Ви го пусна на лични утре.

Ani Krivitska-Zaprianova