Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 18 януари 2019 г.

Прокуратурата ли се зае с баба Марийка?!


Приятели, моля ви, помогнете, спешно е: тази сутрин баба Марийка с полиция е била взета от приюта и е била закарана в съда! :-(

В Окръжен съд днес ще се гледа наказателно дело за поставянето й под запрещение! Съдията е с фамилия Колчев, само това успях да разбера. Моля, реагирайте някак за да й помогнем.

Ако я осъдят, ще я натикат някъде, където тя и ще си загине. Представяте ли си?! Баба на 86 години я разкарват с полиция в съда!

Тия са съвсем полудели! Не знам какво да правя?!! Как да й помогнем, имате ли идея?!

Прокуратурата иска запрещението й. По предложение на бюрократите от социалните грижи.



Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

8 коментара:

Анонимен каза...

На какво основание са сторили това??????

Анонимен каза...

А какво ще рече под запрещение? Ще влезе в затвора ли?

Nedelin Boyadjiev

Ангел Грънчаров каза...

По-лошо от влизане в затвора. Поставеният под запрещение не го питат за нищо, а други решават вместо него. Примерно баба Марийка тогава няма да я питат какво иска или не иска, а против волята й ще могат да си правят каквото искат с нея.

Анонимен каза...

Но в затвора няма как да я вкарат. Няма за какво. Ще я настанят в някой социален дом. Така май е най-добре. Нека е на топло и сито жената.

Анонимен каза...

Късно го видях. Задължително трябва да и назначат служебен защитник! По искане на кого се прави това? оСВИДЕТЕЛСТВАНА ЛИ Е ПО НЯКАКЪВ НАЧИН? Няма как иначе. Трябва да се протестира веднага в противен случай. Най- малкото може да се иска отлагане на делото, за да се подготви.

Дай № на делото.

Христо Марков

Ангел Грънчаров каза...

Христо Марков Сега бях при баба Марийка. Отново е в приюта за бездомни. Разказа ми какво е станало. Номера на делото не мога да разбера кой е. У нея няма никакви документи. Имало някакъв служебен адвокат. Делото било частно наказателно. Имало 4-ма свидетели, съседи на баба Марийка от блока, в който е апартамента й. Разпитвали бабата. По нейно впечатление нещата не се получили както желаели тия, които са завели делото. Накрая съдията казал (по думите на бабата) ето какво: "Искаха да те вкарат бабо в психодиспансера, но това няма да стане..." Така тя е възприела нещата. Никаква друга информация не можах да получа.

Анонимен каза...

Крайно време беше държавата да се задейства - една умствено предизвикана баба да разиграва институциите!
Светлин Караангелов

Ангел Грънчаров каза...

Другарко "Светлин Караангелов", Вие дори и баба Марийка ли мразите? Защо така, другарко? На какво се дължи този Ваш неудържим бяс? Комунистическото Ви възпитание ли е причина за него, или Вие лично по природа сте си побесняла?