Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 19 януари 2019 г.

Дали пък... баба Марийка не е виновна за пръснатите пари по строежа на Мамин Тотювата кула на корупцията?!


Дали пък баба Марийка не е обвинена за извършването на престъпленията около разхищенията на милиони левове по откриването на европейската столица на културата в Пловдив? Както на един друг клошар пришиха вината за подпалването на тютюневите складове в Пловдив, колко му е сега баба Марийка да е обвинена в разточителството на парите на данъкоплатците - и затова вчера да е била откарана с полиция в съдебната зала?


Горката бабичка вчера вечерта ми каза, че доколкото е чула и разбрала (тя е зле със слуха, тя е на 86 години!) в съдебната зала по неин адрес се говорели страшни глупости! Друго нищо не е разбрала и чула.


И понеже няма никаква достоверна информация за какво по-точно е съдена, като едното нищо може да излезе, че върху нея са лепнали вината за някакво голямо престъпление. (Или дори убийство?!)

В тъй приказната страна МУТРОЛАНДИЯ невъзможни неща няма...

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ТАЙНСТВОТО НА ЖИВОТА: Въведение в практическата философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2006 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN-13: 978-954-321-246-0, ISBN-10: 954-321-246-5, 317 стр., 10.00 лв. Авторът тръгва от простия факт, че човекът е живот, че ние сме живи и влюбени в живота същества, от което следва, че по никой начин не бива да му изневеряваме: да си мислим, че сме “нещо повече от това”, че сме “нещо повече от него”. Но човекът е и разбиращо същество, което значи, че не се задоволява с “простата даденост” на непосредствения живот, а непрекъснато търси смисъла, неговата ценност за нас самите. Оказва се, че ние живеем като че ли само затова непрекъснато да търсим себе си, което, от друга страна погледнато, означава, че постигаме себе си само когато свободно “правим” себе си, своето бъдеще, а значи и съдбата си. Пътят на живота у човека изцяло съвпада с пътуването към самия себе си, от което не можем да се откажем...

7 коментара:

Анонимен каза...

ТОЗИ НЕКАДЪРНИК ГРАНЧАРОВ ОБИЖДА ЛЮБИМОТО НА ВСИЧКИ ПЛОВДИВЧАНИ ПАРТИЙНО, ДЪРЖАВНО И ОБЩИНСКО РЪКОВОДСТВО НА ГРАД ПЛОВДИВ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!И ПО ТОЗИ НАЧИН ОБИЖДА И ВСИЧКИ НАС!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ТОЙ СИ ПОЗВОЛЯВА ДОРИ ДА ОБИДИ СПРАВЕДЛИВОТО БЪЛГАРСКО ПРАВОСЪДИЕ, КОЕТО ТОЗИ ПЪТ ЩЕ СПРЕ ДОМОГВАНИЯТА НА ЗЛОБНИЯ НЕКАДЪРНИК ГРАНЧАРОВ ДА СЕ НАМЕСТИ НА ТОПЛИЧКО МЕСТЕНЦЕ В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!И ТАКА ЩЕ ВЪЗТЪРЖЕСТВУВА СПРАВЕДЛИВОСТТА НАЙ-ПОСЛЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!НЕ МОЖЕ АНАРХИСТИ КАТО ТОЗИ ГРАНЧАРОВ ДА БЪДАТ УЧИТЕЛИ В БЪЛГАРСКО УЧИЛИЩЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ТОЙ НЕ УВАЖАВА НИЩО, НИТО РЪКОВОДСТВОТО НА УЧИЛИЩЕТО НИ, НИТО НА ГРАДА, НИТО НА ОБЛАСТТА, НИТО НА ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА!!!!!!!!!!!!!!!!!ВСЕКИ ДЕН ПЛЮЕ СРЕЩУ ВСИЧКО СВЯТО ЗА НАС, БЪЛГАРИТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ИМЕННО ПО ТАЗИ ПРИЧИНА ТОЙ И ЗАСЛУЖЕНО БЕШЕ УВОЛНЕН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ЗАЩОТО ВСЕКИ ДЕН В ТЪПИЯ СИ БЛОГ ПИШЕТЕ ГНУСТИНТЕ СИ ПОВРЪЩНИ, С КОИТО УРОНВАШЕ ИМИДЖА НА НАШЕТО ТОЛКОВА ЕЛИТНО УЧИЛИЩЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!КОЕТО ПО МЪДРОТО РЪКОВОДСТВО НА ЛЮБИМАТА НА ЦЕЛИЯ НАШ СПЛОТЕН КОЛЕКТИВ ДИРЕКТОРКА ПОСТИГА НОВИ И НОВИ УСПЕХИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!НО ЗА ДА ИМАМЕ ТОЛКОВА МНОГО УСПЕХИ ГЛАВНИЯТ ЗАЛОГ Е, ЧЕ ПРИ НАС НЯМА И НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ИМА НЕКАДЪРНИЦИ КАТО ГРАНЧАРОВ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ДА ЖИВЕЕ БРАТСКА РУСИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ДОЛУ МРЪСНИТЕ СОРОСОИДИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!КОИТО ЛАПАТ БОГАТО ЗА СМЕТКА НА СУБСИДИИТЕ НА АМЕРИКАНСКИТЕ СИ ГОСПОДАРИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Анонимен каза...

Какъв късмет за господин Грънчаров, че дирeкторката на ПГЕЕ има такава поддръжничка като лудата с удивителните!
Това, че дирeкторката държи на работа такава като лудата с удивителните показва на какво ниво е самата тя и че пет пари не дава, каква вреда за цял живот ще понесат учениците й.
Най-фаталното е, че лудата с удивителни не е единствената от сорта сред лакеите на директорката на ПГЕЕ - каква трагедия за образованието на младите хора!

Анонимен каза...

Дори да има някаква вина, едва ли е нещо сериозно.

Анонимен каза...

Конспиративни небанкови парични операции под прикритието "хранене котки". Замесен е и известен сред някои среди влогер с фейков контент.

Ангел Грънчаров каза...

Другарко, не стана ясно в какво по-точно ни обвинявате, бихте ли имала добрината да се поясните? Вие в лицето на нас с баба Марийка престъпници ли виждате? Вие ли направихте донос та баба Марийка да бъде съдена като "враг" на пълната законност, царяща в тъй приказната страна МУТРОЛАНДИЯ?

Анонимен каза...

Да, така е, фейковият контент на блога е очевиден, но в това е и неговото своеобразно очарование и привличане.

Ангел Грънчаров каза...

Какво разбирате под "фейков контент на блога", другарко? Изразявате се твърде учено, не се разбира какво казвате. Бихте ли могла да кажете същото по човешки начин? Опитайте...