Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 21 февруари 2019 г.

Защо комунизмът, пък макар и китайски, винаги е равен на идиотизъм?




Лудостта на китайския комунизъм: властта нарежда на семействата да имат само по 1 дете; китайците почват да убиват новородените момичета защото смятат, че само мъжът е "пълноценно същество" - продължител на семейството; оставят да живеят само момчетата; в резултат възниква чудовищен дисбаланс - момичетата стават все по-малко; затова в Китай в момента има 70 милиона открити хомосексуални; ето до какво води "съзнателно-планомерното комунистическо регулиране" на раждаемостта!

Навремето на Мао му хрумва, че врабчетата са виновни за това, че китайците не могат да се изхранват (щото кълват зърно по нивите); дава заповед да бъдат избити колкото се може повече врабчета; целият китайски народ бил принуден да излезе сред природата, да дрънчи с тенджери и тенекета с цел врабчетата да не могат да кацнат та да паднат изнемощели от летене; после ги събирали и убивали; обявено било и съревнование коя комуна ще убие най-много врабчета; поизбили китайците врабчетата, а след това разните там червеи, буболечки и прочие насекоми, с които се хранят врабчетата, унищожили цялата реколта от зърнени храни на Китай; настъпва още по-голям глад. И Китай се вижда принуден да почне да внася... врабчета от Австралия, с оглед да възстанови врабешката популация, та да се отърве от червеите и въпросните насекоми, съсипващи реколтата от зърнени храни.

Ето, сега китайските комунисти пък какво правят с регулирането на населението. Изводът е все същият: комунизъм винаги е равно на идиотизъм. Независимо дали комунизмът е руски, китайски или български, е все равен на идиотизъм.

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

1 коментар:

Анонимен каза...

Абе ако цитираме поредния менистер на културата - "Всичко е помия и лайна".