Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 16 февруари 2019 г.

Специалното научно издание на философското списание ИДЕИ излезе от печат



Новата книжка на специалното научно издание на философското списание ИДЕИ е отпечатана и може да си я поръчате...

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА: вечното в класическата и модерната философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, февр. 2009 г., 520 стр. Книгата ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА, външно погледнато, е систематичен курс по философия, в който обаче твърде експресивно се тълкуват и вечните въпроси, вълнуващи човешките същества на тази земя. Подобна форма, именно курс лекции по философия, осигурява на автора така потребната живост, непосредственост и свобода в общуването със съзнанието на читателя. През цялото време той се стреми да бъде близо и да не изневерява на ония неизбежни сърдечни трепети, благодарение на които човекът става човек – и личност, разбира се. Опитва се да приобщава съзнанието на читателя към така вълнуващата мисловност на непреходното, която именно е истинското богатство на човека.

9 коментара:

Анонимен каза...

Пълни тъпизми са тези измислени списания!Освен да се затъпява с това вредно четиво друго няма какво да се случи на човек! Ще се пукна от смях :))))))))))))))))))))))))))))))))))) Цър, цър,цър! :)))

Анонимен каза...

В тъпото списание явно пише как директорката те е уволнила, как сте се съдили в съдилищата и тем подобни глупости! Никои няма да ти купи измислените списания. И без пари да им ги даваш няма да ги четат. Явно ще си избършат задниците хората с това списание, уж пари нямаш, а пък списания издаваш, как да те жали човек. Има някои от чужбина които те спонсорира, затова си станал като прасенце тлъстак!

Ангел Грънчаров каза...

Комуноидните свине дали разбират от кладенчова вода? :-) Иначе мерси за комплиментите, другарки, но просто немаше нужда.

Анонимен каза...

Искаме комунистическото време да е на власт, тогава нямаше да ти дадът да оплюваш хората както сега, тогава щеше да си в затвора ако така дрънкаш!!!!!!!!!!!!!!!!!ТЕТ Ленин е комунистическо училище и ти нямаш работа там, ние фашисти не искаме.

Ангел Грънчаров каза...

Искате комунистическото време, ала нема да ви огрее, другарко! Ще ви се наложи да търпите идващата демокрация, колкото и да ви е неприятна тя...

Анонимен каза...

Комунизма другарю Грънчаров е в ТЕТ Ленин и ние няма да те допуснем никога учител там, така да знаеш! Сега ВКС като ти отнеме прават да преподаваш, сам ще се огледаш!Фашисти в училището ни не искаме и луди като теб, които не преподават по учебника не са ни нужни такива некадърни кадри като теб! Ти искаш да измисляш тъпотии и да лъжеш учениците като говориш за партиите така ли? Ама няма да я бъде тая! Няма да си учител никъде повече запомни го завинаги!

Анонимен каза...

А и след като харесваш демокрацията, защо тогава насилваш нашата любима директорка да те върне в училището. Ще събираме подписи и ще изпратим във върховния съд, че не те искаме да преподаваш в нашето комунистическо училище!То си е наше, и не налагай волята си да работиш при нас, ние не те желаем всички! Директорката и ние имаме право на избор да решаваме, а не да ни насилваш ти да те приемаме, ти си не жалан!

Анонимен каза...

Комунистите от ПГЕЕ искат да имат право на избор, станали модерни и те завалиите..
Ама те не дават правото на избор на Грънчаров да преподава, както смята за добре!
Признаха си сами, че са комунистическо училище, това обяснява конфликта с Грънчаров,значи уволнението е на политическа основа. Комунистическата мафия си вилнее необезпокоявана в това училище, ретроградно зло, гордее се с това!

Ангел Грънчаров каза...

Тез другарки хептен побесняха, завалиийките! Училището им било комунистическо! :-)