Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 25 април 2019 г.

Да поиграем отново на играта: аз питам, а вие мълчите?


Как се отнасяте към една "лоша" мисъл, която се роди в главата ми вчера - когато стоях самотен на своя граждански протест и гледах лицата на изпълнените с безразличие "граждани", минаващи покрай мен; ето я тази "крайно лоша" мисъл:

В екстремно тежката психологическа и нравствена ситуация, в която се намира общността ни, само екстремни средства могат да спомогнат за преодоляване на тъй гибелното бездушие на народа!

Е, имате ли мнение по поставения въпрос - или пак ще си замълчите и ще подминете въпроса ми с пълно пренебрежение?



Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

7 коментара:

Анонимен каза...

Вие сте цензор господин Грънчаров . Нямате моралното право вече да говорите за свобода на словото.

Ангел Грънчаров каза...

И това ли право ми отнехте, другарко? Вие вече не ми оставихте нито едно право. Обезправихте ме съвсем. Освен това ме и ограбихте, обрахте ме до шушка и искате още. Това ли и Вашият, с извинение, "морал"?

Анонимен каза...

Искате свобода на словото а сам отнемате въпросната. Призовавате към дебат а сам бягате от него . Абсолютно двуличие при цензурирането на коментарите тук!

Анонимен каза...

Екстремните средства е крайно много глупаво нещо.

Ангел Грънчаров каза...

Как така "цензурирам" ма, другарко?! Даже и боклукчавите "коментари", съдържащи само плюнки, публикувам, за да види народът колко ви е акълът ли моралът, дека хептен го немате. В моя блог има място за дебати по всякакви теми. Тъй че сте крайно несправедлива. Щот сте надъхана срещу мен. Аз ви казах че злобата Ви ще доведе дотам, че ще обезумеете тотално съвсем скоро...

Анонимен каза...

Или аз или вие лъжете . Но господ не можем да излъжем . Моля се да накаже този от двама ни който го прави.Още няколко дни останаха господин Грънчаров 😊

Ангел Грънчаров каза...

Да, понеже Вие несъмнено сте много праведна аз съм убеден, че Господ точно Вас ще послуша - и непременно ще ме накаже?! :-) Само дето все пак е доста съмнително дали точно Господ ще успеете да излъжете, дали ще успеете да го съблазните с лицемерието си, но опитайте, Вие специално скрупули никакви немате.