Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 24 август 2019 г.

Включване на живо във Фейсбук, интервю, предназначено за по ПОтв



Приятно гледане, приятни размисли!

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

2 коментара:

Анонимен каза...

Ха-ха, според вас с Воденичаров Макиавели няма морални качества :)) Ау, колко сте морални за разлика от него и как я разбирате политиката. Жалки тъпаци сте пичове, пътят до ада е покрит с добри намерения точно като вашите.

Виж, за главния прокурор съм съгласен, а също и за упадъка, но жалките ви мяукне е колкото токлкова и забавно.

Разбира се, че медиите са слугинаж на статуквото. Вниание -- вие сте на път да преоткриете Маркс според когото целта на правителството и държавата по принцип е да обслужва управляващата класа. :))

С този къс акъл няма да се оправите, а ще ви оправят.

Ангел Грънчаров каза...

Дългоакълна другарко, Вие сте привърженичка на властващата мафия, така ли да разбираме Вашия тъй критичен порив? Щото сте облагоделествана от статуквото, нали така? Борите се за запазване на господството на бандитите във властта, тъй ли, драга анонимна мижитерке?