Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 20 януари 2020 г.

На какво е резултат г-н Тръмп, кои са причините за неговата поява?


Момчил Дойчев: Уважаеми приятели - неприятели на г-н Тръмп.
Запомнете:
Тръмп не е причина, а резултат.
Тръмп е продукт на крайния, радикален и репресивен ултралиберализъм.
Неговите крайности съответстват на вашите крайности.
Тръмп е резултат от политиките на мултикултурализъм и свръхтолерантност към рушителите на цивилизацията.
Тръмп е резултат от вашите политики на създаване на безброй политически малцинства - расови, класови, етнически, религиозни, сексуални, ментални и т.н.
Тръмп е резултат от вашата политика на "отворени врати".
Тръмп е резултат на вашето стимулиране на незаконната имиграция.
Тръмп е резултат на вашата репресия спрямо тези, които незачитат репресивната идеология на "политическа коректност", която води до свирепа болшевишка цензура и терор.
Тръмп е резултат и от феминисткият фундаментализъм, чийто единствен обект на омраза е хетеросексуалният бял мъж.
Накрая Тръмп е резултат и от налагането от вас на "транссексуалните тоалетни".

Тръмп с една дума е кисел продукт на вашия опит да унищожите западната цивилизация.

Насладете му се!

Послепис: Лично аз трудно бих гласувал за г-н Тръмп.

Ognyan Minchev: Не бързайте да отхвърляте твърденията в текста на Момчил Дойчев. Тези твърдения са верни. Егоизмът на глобалните финансово икономически елити остави милиони хора и цели региони в Америка без работа. Същото се вижда и в Англия - в Midlands и на север. Потресаваща е социалната дегенерация на цели градове и общности, доведени до статут на гета - в Англия и в Америка (Детройт). Всичко това бе направено от алчност - за да се ползва евтината работна ръка и достъпа до ресурси в Африка, Азия, Китай... Културните войни, които левите радикали водят с традицията, религията и ценностите на своите общества в името на поредни антихуманни утопии - мултикултурализъм след комунизма, дегенерация на базисни социални и биологични човешки структури - пол, традиционно семейство, уважение към собствената традиция - всичко това създава рикошет на радикализиращи се в полза на традицията и статуквото общности. Тръмп нямаше да бъде възможен ако преди него Буш младши не унижи позициите на Америка като легитимно призната световна сила с фиаското в Ирак. Тръмп нямаше да дойде ако не беше слабостта на президентството на Обама - особено на международната сцена, безусловното изтегляне от поети отговорности и позиции. Голямата част от привържениците на Тръмп не изглеждат красиво - факт. Както не са красиви и новите мултикултурни хунвейбини и старите финансови корпоративни елити, предали собствените си народи в името на неутолимата си алчност за свръхпечалби на нерегулирания от никого и от нищо глобален пазар. Тръмп е неизбежната сметка, която икономическите и културните либерали трябва да платят за своята арогантност в безогледна ескалация на собствените си интереси и екстремни възгледи срещу интересите и живота на огромни маси от хора. Съжалявам!

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров СТРАСТИТЕ И БЕСОВЕТЕ БЪЛГАРСКИ (с подзаглавие Кратка психологическа история на съвременна България), изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2008 г., 320 стр. Хронология и феноменология на случилото се след 1989 година, както и вникване във факторите, които определят нашата национална съдба. Книга за нашите лутания по пътищата на свободата, за раждането и пътя на младата българска демокрация, за това какви сме ние, съвременните българи, книга за пропилените ни шансове и за покрусените ни надежди. Но това е една въпреки всичко оптимистична книга, която ни казва, че от нас, гражданите, зависи всичко: ако сме мизерни духом, няма как и да не живеем в бедност. От нашите ценности зависи съществуването, живота ни. Духовната безпътица поражда историческите, пък и сегашните ни нещастия. А растежът на нашите сили - и като индивиди, и като нация - тръгва от освобождаването на съзнанията ни от ония коварни скрупули и дефекти, заради които толкова сме си патили - и за които сме платили тежка цена.

3 коментара:

Анонимен каза...

Най-добрият президент, който американците са имали от десетки и десетки години. Очаква го още един мандат, за щастие.

Анонимен каза...

Прав е горният анонимен. Тръмп е най-добрия американски президент защото ще разруши Америка. Затова всички комунисти и путинци го подкрепяме горещо!

Анонимен каза...

Съсипаха я и тая държава