Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 24 май 2022 г.

Защо главният храм на България, този със златните кубета в София, се нарича "Княз Александър Невски", а не "Св.Св. Кирил и Методий"?!


Главният храм на България, този със златните кубета в София, се нарича "Княз Александър Невски", а не "Св.Св. Кирил и Методий", драги тъй горещи, но лъжливи почитатели на двамата солунски братя! Поне малко не ви ли е срам поради този факт? 

Апропо, президентът Радев има пълномощията да го преименува още утре, но и той, въпреки че е също такъв горещ, но не по-малко лъжлив от вас почитател на създателите на българските букви, не го прави това, не преименува храма със златните кубета, защо ли?! 

Ало, "патреоти" от "Възраждане", "Атака", "МВРО", "ИТН" и прочие защо мълчите като... като... плъхове???? Кажете нещо де, дарагие малодушние и подлие, совершенно нещастние мижитурки?


ДОБАВКА:



Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...






Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.

2 коментара:

Анонимен каза...

Защото тези които са го платили са платили за Невски а не за Кирил и методий. Когато са събирали парите са събирали за Александър Невски. Ти може и на Ангел Грънчаров да го прекъстриш но пак ще бъде против волята на построилите го.

Ангел Грънчаров каза...

Говорите глупости, другарко! Събирали са българите пари за български храм, а не за руски кназ. Как пък и това дори не можете да разберете?!