Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 3 декември 2022 г.

Защо "борецът срещу мутрите" Румен Радев връчи най-високия орден на България на мутрата Николай Вълканов?

ПРЯК ЛИНК
ДОБАВКА:




Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...







Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни. Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

12 коментара:

Анонимен каза...

Защо не, след като мултак номер едно е председател на парламента? Явно Мултигруп се връщат в играта.

Анонимен каза...

Защото е заслужил.
А ти - Грънчаров, какво си постигнал в този живот?

Ангел Грънчаров каза...

Какво е заслужила таз мутра бре, таваришч тъпанар? :-) Аз в тоз живот съм постигнал толкова много, че даже таваришч Боко Б. в сравнение с мен е направо совсем нищ... Зацепи ли теперь?

Ангел Грънчаров каза...

Мултигруп явно държат и президента Радев под свой контрил. Чрез ген. Решетников. Боко тоже е ихний человек. Да здравствует вечная дружба между КГБ и ДС!!!

Анонимен каза...

Мултигруп бе една успешна бизнес организация. Не виждам нищо нередно.

Ангел Грънчаров каза...

Мултигруп беше една успешна бандитска организация, таваришч. Пак бъркаш понятията. Егати... заблудения си!

Анонимен каза...

Свободна, а всъщност Окупирана Европа се финансира от американския конгрес. Ах, колко демократично. Щом лаят срещу Вълканов, значи човекът е достоен за този орден.

Ангел Грънчаров каза...

Таваришч, изкукуригАл си тотално. Говориш пълни простотии. Нема ли наблизу психиатри?

Анонимен каза...

Г-н Грънчаров, вижте какво кара таваришч Карбовский:

https://www.youtube.com/watch?v=TMNeY2ZTVpY

Не, не е Лада Нива или Москвич, а капиталистически джип BMW за ... има-няма 50-60 хил. лв. цена в момента (ама го е взел новичко за поне двойно).

Иначе реве, завалийката, как бил безработен и зрителите го издържали с дарения по 5-10лв.

Ангел Грънчаров каза...

Яяяяяя, таваришч Карбовский кара кола от прогнилия Запад, що ли? :-) Пачему не кара кола, произведена в тъй любимия му СССР, пардон, Путинланд?! :-) Чуваме, че и таваришч прафесар Ива Хръйстав тиже карает западная машина, защо ли не карает советско-путинландская машина?? :-) Ще направя коментар в ютюб по тоз интересен проблем. Таваришч Костя Копейкин каква ли машина карает? Советская ли? :-)

Анонимен каза...

Даже май съм намалил цената, да не вземе да ми се обиди Карбовский...доста скъпичка е тази джипка, не съм гледал цялото видео, защото не ми се слушат глупости...но поне сто по 1000 се е охарчил, завалийката...ех, можеше нещо по-скромно да си вземе, като за безработен.

Анонимен каза...

Тавариш Копейкин, завалийката, като по-беден, не кара немско луксозно возило, а...американски империалистически Форд, купен нов за около едва 40 хил. лева. Направо е за ожалване...