Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 25 юли 2015 г.

Документално допълнение на моите "Изследвания върху състоянието на нравите в едно училище"



Първият документ-шедьовър от поредицата с условно заглавие "Технология на клеветата"

Родният административен гений най-накрая се разкри всецяло, в цялата си глъбина, висота и широта!

Още един виртуозен документ-шедьовър, забележете каква изтънчена нравственост, с извинение, струи от него



Протокол от 14 декември 2012 г.

Протокол от 9.12.2013 г.

Протокол от 9.12.2013 г. (в друг клас)

Протокол от 10.12.2013 г.

Протокол от 10.12.2013 г. (в друг клас)

Протокол от 10.12.2013 г. (в трети клас)

Протокол от 18.12.2013 г.

Протокол от 7.01.2014 г.

Протокол от 14 януари 2014 г.

Задължително предписание

Протокол от 28 януари 2014 г.

Протокол от 28 януари 2014 г. (в друг клас)

Знаменитото писмо на лидера на образователната "Подкрепа" до директорката на ПГЕЕ-Пловдив

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров СТРАСТИТЕ И БЕСОВЕТЕ БЪЛГАРСКИ (с подзаглавие Кратка психологическа история на съвременна България), изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2008 г., 320 стр. Хронология и феноменология на случилото се след 1989 година, както и вникване във факторите, които определят нашата национална съдба. Книга за нашите лутания по пътищата на свободата, за раждането и пътя на младата българска демокрация, за това какви сме ние, съвременните българи, книга за пропилените ни шансове и за покрусените ни надежди. Но това е една въпреки всичко оптимистична книга, която ни казва, че от нас, гражданите, зависи всичко: ако сме мизерни духом, няма как и да не живеем в бедност. От нашите ценности зависи съществуването, живота ни. Духовната безпътица поражда историческите, пък и сегашните ни нещастия. А растежът на нашите сили - и като индивиди, и като нация - тръгва от освобождаването на съзнанията ни от ония коварни скрупули и дефекти, заради които толкова сме си патили - и за които сме платили тежка цена.




4 коментара:

Анонимен каза...

Простотиите на Грънчаров са му дадени свише, нищо не можем да направим. В някакъв смисъл те реализират потребностите на душата му. Кои сме ние, че да го съдим за потребностите на душата му. Опитваме се да предотвратим поразиите му занапред. Да си пише опускулите :-) , да си ги продава, да хвърля прах в очите на когото иска, щом му позволяват, но да не стъпва повече в училище. Този индивид няма място в общуване с ученици.

Elena Dicheva

Анонимен каза...

Подозирам, че (както се вижда от други източници) точно тия "опускули" (само мога да гадая латински термини, ако въобще разбирам за какво става дума), които са били задължителни за закупуване в неговите часове (т.е. с други учебни материали, освен с неговите "опускули" не можело), са съдействали за продажбата на "пасквилите" (това ми е повече на сърце) и за финансовото подпомагане на "философския гений" - търговийка по служба. И сега като няма учебни класове за "заглавичкване", няма го и задължителното закупуване на Грънчаровите "учебни помагала". Това си е допълнителна причина за неистов вой!!

Dimitar Kanev

Анонимен каза...

Абе тая Elena Dicheva да не е спинозна?

Валерия

Анонимен каза...

"Времето разкрива истината."

Луций Аней Сенека