Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 14 април 2010 г.

Възхвала на Лев Качински от Валерия Новодворская - и нейната версия за убийството му





Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!

(Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2010 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

ВИЖ >>> кн. II на сп. ИДЕИ

1 коментар:

Анонимен каза...

Доста убедителна аргументация на Валерия. Всеки сериозен анализатор би трябвало да има наистина огромни подозрения. По ред причини е трудно да повярваме в случайност. Толкова много полски патриоти-антикомунисти, унищожени наведнъж! Между другото аз не вярвам и самолетната злополука с Борис Трайковски през 2004 или с пакистанския президент Зия Ул Хак през 1988 или загадъчната катастрофа с големия противник на Мао - Лин Бяо - през 1971 да са били случайни.

Интересно има ли връзка между взривовете в московското метро, събитията в Киргистан, може би и в Тайланд – всички, разбира се, дело на Кремъл и КГБ - и катастрофата с полския президент в смисъл че Москва засилва подоготовката си за „крайната фаза”, за която говори например белгецът от КГБ Анатолий Голицин. Според него Москва е инсценирала падането на комунизма, за да заблуди Запада и да постигне световно господство. Или пък това е изолиран сценарии, насочен „само” срещу Полша-Прибалтика-Украйна. Полша за Русия е изключително важна страна, не по-малко от Балканите, там са насочени гигантски ресурси на КГБ. Всъщност Москва винаги е смятала полската независимост за някакво неестествено недоразумение, мястото на поляците според Кремъл си е в Руската империя, където Полша е била дълго време.