Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 4 февруари 2021 г.

Къде е единственото място в Пловдив - и в света! - където се продават моите книги?

Единствената книжарничка в Пловдив, в която се продават моите книги. И се продават с добра отстъпка. Познахте ли къде е мястото? Понеже снимките обикновено след време изчезват, ще го опиша с думи за всеки случай: намира се срещу входа на Технически университет в Пловдив, тази сграда на ТУ, която е в центъра, наблизо е старата сграда на ПУ, нали се сещате? В блока, който е от другата страна на улицата има разни магазинчета, за ксерокс и пр., ето там е и тази малка книжарничка, където дори ще ви дадат отстъпка ако наистина искате да си купите било моя книга, било книжка на издаваните от мен списания - ИДЕИ и HUMANUS. Ако пък там няма някоя предпочитана от вас книга или брой на списанието, то можете да кажете на любезната дама, която работи там, че искате да си ги набавите, тогава тя ще ми звънне и аз ще ги донеса след ден-два. А моите книги, които имат хартиено издание, можете да видите ТУК и да си изберете която ви харесва.

Това е. Ще се радвам да станете мой читател!

ДОБАВКА-УТОЧНЕНИЕ С ПОДХОДЯЩА СНИМКА:


Къде е единственото място в Пловдив, където се продават хартиените издания на моите книги и на издаваните от мен списания? Ето къде е: вижте къде сочи червената стрелка, а това е блокът, който се намира срещу централния вход на главната сграда на Технически университет в Пловдив. Там можете да намерите всяка моя книга, а ако някоя от книгите ми случайно е привършила в малката книжарничка, можете да си я поръчате - и след няколко дни ще ви бъде доставена.
 

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...






Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров СТРАСТИТЕ И БЕСОВЕТЕ БЪЛГАРСКИ (с подзаглавие Кратка психологическа история на съвременна България), изд. ИЗТОК-ЗАПАД2008 г., 320 стр. Хронология и феноменология на случилото се след 1989 година, както и вникване във факторите, които определят нашата национална съдба. Книга за нашите лутания по пътищата на свободата, за раждането и пътя на младата българска демокрация, за това какви сме ние, съвременните българи, книга за пропилените ни шансове и за покрусените ни надежди. Но това е една въпреки всичко оптимистична книга, която ни казва, че от нас, гражданите, зависи всичко: ако сме мизерни духом, няма как и да не живеем в бедност. От нашите ценности зависи съществуването, живота ни. Духовната безпътица поражда историческите, пък и сегашните ни нещастия. А растежът на нашите сили - и като индивиди, и като нация - тръгва от освобождаването на съзнанията ни от ония коварни скрупули и дефекти, заради които толкова сме си патили - и за които сме платили тежка цена.

2 коментара:

Анонимен каза...

Това няма значние, защото не са от абсорбантен материал.

Анонимен каза...

Имам огромен интерес да си купя Вашите книги, но наистина не мога да се сетя къде е това място... Може ли да ми изпратите GPS координати? Благодаря!