Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 12 ноември 2016 г.

Така нареченият "генерал Радев" бил незаконен син на... Тодор Живков, четохте ли за тази сензационна новина?!



Така нареченият "генерал Радев" бил незаконен син на... Тодор Живков, чухте ли, четохте ли за тази сензационна новина?! :-) Това обяснява поразителната физиономична прилика между двамата, те наистина си приличат като две капки вода, именно като баща и син!

Между другото това обяснява и защо Б.Борисов направи този толкова необясним реверанс, т.е. да предложи слабата кандидатура на Цачева - та да може незаконният син на тартора му Т.Живков да седне на президентското кресло! Очевидно това е жест на признателния бодигард към блаженопочиналия негов пръв наставник в политиката.

И тъй, имаме шанс да осуетим плана на Задкулисието да изтипоса на президентския стол копелето на Тодор Живков! И това може да стане като гласуваме за Цачева, кандидатурата на бившия му бодигард. Пак е нещо, не е като да е нищо...

Дами и господа автентично дясномислещи, понеже имам чувството, че някои от вас са си позволили лукса да станат в момента жертва на една твърде неуместна в случая крайна партийна ограниченост, искам да ви напомня, че за президент на цяла една страна се налага да се гласува надпартийно; а това значи, че се налага да правим известни компромиси (в сравнение с чисто партийното и идеологическо-ценностно гласуване за Парламент).

Така че, моля ви се, имайте добрината да направите известен компромис и да преглътнете чисто партийната си горделивост - щото има опасност заради претенцията ви за пълна чистота, за някаква крайна идеологическа девственост и непогрешимост да ни натресете за президент путинския доверен таваришч "генерал Радев" - и ще ви питам след това къде ще се дявате от угризения на съвестта си.

Като няма риба, и ракът е риба, нали така? Така че ето, ако сме загрижени за България и наистина искаме да създаваме главоболия на комунистите ни се налага да гласуваме за Цачева. Няма какво да се умува повече, нека да не правим глупости, да не си играем хазартно със съдбата на страната и да гласуваме за по-малкото зло!

"Ела, зло, че без тебе още по-голямо зло!"...

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият български Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА: вечното в класическата и модерната философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, февр. 2009 г., 520 стр. Книгата ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА, външно погледнато, е систематичен курс по философия, в който обаче твърде експресивно се тълкуват и вечните въпроси, вълнуващи човешките същества на тази земя. Подобна форма, именно курс лекции по философия, осигурява на автора така потребната живост, непосредственост и свобода в общуването със съзнанието на читателя. През цялото време той се стреми да бъде близо и да не изневерява на ония неизбежни сърдечни трепети, благодарение на които човекът става човек – и личност, разбира се. Опитва се да приобщава съзнанието на читателя към така вълнуващата мисловност на непреходното, която именно е истинското богатство на човека.

24 коментара:

Анонимен каза...

Изключително важно е, че гражданското общество разкрива дълбоко скритите от ДС биографични данни и така дава възможност за информиран избор.
К. Черноколев

Анонимен каза...

съчинителите на подобни помии - подлежат на спешно психиатрично лечение !

Lisa каза...

Ангел Грънчаров , дали Вие не сте другият незаконен син на Тато !? Простотията м/у двама ви е очевадна !!....

Димитър каза...

Kак пък баш на 12 Ноември в деня за размисъл ги мислите бе :D :D

Анонимен каза...

Гласувахте ли? Гласувахте ли?! Гласувахте ли!!!
ЦИК

Анонимен каза...

Чиста психопатия! Кой изпуснат от лудницата кретен съчини бозата? Я бързо, лекарите, усмирете контингента си!

Анонимен каза...

И тоя май са го изпуснали от лудницата! Не дъска, цялото дюшеме му хлопа!

Анонимен каза...

Не са ме "изпуснали", а ме пускат само за изборите, а то сега нали са и задължителни, особено за нас...

Анонимен каза...

Да го Духате всички от герб Радев ще стане Президент

Анонимен каза...

Току-що гласувах за Радев. Нямаше да гласувам изобщо, но, както ви казах, реших да гласувам, за да обезсиля вашия глас, Гръчраровски. Генералът ще бъде президент, ако ще да се насерете от злоба.

Bubby каза...

Болно копеле ...да ти имам фантазията.

Unknown каза...

Нелепа идея на психопат ,съжалявам че не мога да гласувам два пъти за Радев

Анонимен каза...

Абе какви са тия глупости. Гледах интервюто с бащата на Радев и там вече имаше изразена прилика. Тук е просто съвпадение!!!

Анонимен каза...

Защо не спрете с тези простотии, че ми се гади от вас!!!

Анонимен каза...

Преди да се говори или пише ,каквото и да е за някого, моралът изисква да се замислиш да го премислиш....Кой ще засегнеш, как ще го нараниш?... Видяхте ли майката на г-н Генерал Р.Радев ?
Това което се пише ще засегне пряко тази жена!
Незаконен син от Тато??
Замислят ли се тези ,които бълват евтини " сензации" ,как ще се отрази това в семейството на тази нищо не ви направила жена!
Гадни и нищожни , подли и безжалостно, безморални и прости!

Анонимен каза...

Цецка има по -голяма прилика с Тодор Живков.

Анонимен каза...

Аа, тя по си мяза с Депардийо.

Анонимен каза...

Точно така!

Анонимен каза...

Ха ха ха ха ха
....вЕрно е. ....

Анонимен каза...

И аз така. ....
Да го духа Цецка. ....

Анонимен каза...

А коя е майката, Грънчаров?

Кюстендил каза...

Това ако е вярно ...
Кажете верно, истина ли е? Или някаква политическа шега?

Ангел Грънчаров каза...

Погледнете ги и съдете сами. Еднакви са. Приликата е пълна.

Unknown каза...

Не се замислят, защото нямат акъл. Къде ти акъл в герберските неграмотни боклуци. Това е по нареждане на Борисов.