Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 5 януари 2011 г.

За обичащите поезията души

Снощи получих писмо от нашата поетеса Настя Байрактарова, което с удоволоствие споделям с читателите на моя блог, понеже смятам, че и те ще се зарадват така, както аз като прочетат писмото. И ще се насладят също като мен на поезията й. Ето за какво става дума:

Имам добра новина - моята поезия вече е качена в youtube. Филмирана е. Декламацията е моя. Във вид на филм, внушението е много по-силно. Освен това са съчетани всички видове изкуства. Надявам се, че ще ви хареса.

Ще ми е приятно, ако ми пишете, след като сте натрупали впечатления.

Поезията е на следния адрес:.

Поезия за любовта.

и

Поезия за природата-хайку.

Ако се затрудните, поставете в търсачката на youtube думите: NASTYA BAYRAKTAROVA, LOVE, FREEDOM, ETERNITY, POSITIVISM, NATURE, HAIKU

С уважение: Анастасия

Отговорих й така:

Здравейте, Анастасия,

Благодаря Ви за чудесната новина, за стиховете и за удоволствието, което получих, слушайки Вашата поезия на музикален фон! Позволих си да споделя душевните си вълнения с посетителите на моя блог, понеже съм свикнал така: всичко, което ме впечатли и развълнува, да го споделя с тях. Вярвам, че ще простите своеволието ми.

Когато натрупам впечатления, наистина ще Ви пиша за своето възприятие. Нищо че не съм кой знае какъв познавач или ценител на поезията, а пък да съм специалист в тази област изобщо не претендирам.

С поздрав: Ангел Грънчаров

Няма коментари: