Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 30 април 2016 г.

Горките руски кагебистки путинци - зверски ги тресат империалистически и експанзионистични мании!



Русия ще предприеме военни действия по северните си граници, ако Швеция се присъедини към НАТО, заяви днес руският външен министър Сергей Лавров в интервю за шведски вестник, предаде ДПА. Пред в. "Дагенс нюхетер" ръководителят на руската дипломация уточнява, че всяка страна има правото да работи за гарантиране на собствената си сигурност, но ако военна инфраструктура се приближи до границите на Русия, тя ще предприеме необходимите военни мерки.

"Нищо лично, това е просто бизнес. Винаги сме предупреждавали НАТО да не се разширява на изток", допълва Лавров, цитиран от БТА.

Председателят на опозиционната Партия на центъра Ани Льоф определи думите на Лавров като ужасяващи и каза, че шведската външна политика и политиката по сигурността не се определят от руски заплахи. (Прочети ЦЯЛАТА СТАТИЯ)


Виж също и: "Обиденото дете" Русия срещу останалия свят, От Дагмар Енгел, Дойче веле

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

Няма коментари: