Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 6 октомври 2017 г.

Скандално: "Българският президент" се изживява като слуга на Путин!



"Наложените от ЕС санкции срещу Русия трябва да бъдат отменени." Това заявил българският президент Румен Радев във Варшава на съвместна пресконференция с полския си колега Анджей Дуда, предаде ТАСС. Радев е на официално посещение в Полша.

Защо мънкаш за Русия преди да си казал две думи за България? (от клуб Z)

Може да е всичко този - може да е пилот, може да е любовник, може да е резидент на чужда държава, но нито е президент, нито пък още по-малко български!

Срамота! Голям срам за нас! Просто си представям как са го гледали поляците! (Юлияна Демирева)

Krassen Stanchev: Мен ме е срам от президента на България.

Кратък мой коментар: Мен също ме е срам от Президента на България, а съм и възмутен: той се изживява като адвокат и посланик на Путин по света! :-( Позор на безсрамните путински мекерета! Президентът Радев трябва да бъде принуден да напусне заемания пост на български държавен глава: защото си позволява открито да демонстрира национално предателство - изживява се като откровен слуга на интересите на една чужда, враждебна на България имперска сила, Русия!

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият "български" Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА: вечното в класическата и модерната философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, февр. 2009 г., 520 стр. Книгата ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА, външно погледнато, е систематичен курс по философия, в който обаче твърде експресивно се тълкуват и вечните въпроси, вълнуващи човешките същества на тази земя. Подобна форма, именно курс лекции по философия, осигурява на автора така потребната живост, непосредственост и свобода в общуването със съзнанието на читателя. През цялото време той се стреми да бъде близо и да не изневерява на ония неизбежни сърдечни трепети, благодарение на които човекът става човек – и личност, разбира се. Опитва се да приобщава съзнанието на читателя към така вълнуващата мисловност на непреходното, която именно е истинското богатство на човека.

10 коментара:

Анонимен каза...

Само жълтите сайтове започват заглавията си със "Скандално!" "Шокиращо!" "Зловещо!"

Ангел Грънчаров каза...

Разликата със жълтите сайтове е, че ние употребяваме този израз когато нещо НАИСТИНА е скандално, докато там "скандалностите" са съвсем лъжливи, поняла, дарагая тававаришч почитательница таваришча Путина?!

Анонимен каза...

Аз пък съм му бясна! Срам е малко! Този човек , видимо защитаващ руски интереси , е вреден за България . То и самата институция е лишена от смисъл. По- добре да се закрие!

Tsvetlena Spasova

Ангел Грънчаров каза...

Без държавен глава нито една не може: тогава ще е обезглавена държава. Но тоя таваришч очевидно изобщо не знае защо е този пост и си е въобразил, че ние ще търпим да бъде слуга на руските имперски интереси. Трябва да си иде той, а начело на държавата ни да застане достойно лице, СЛУЖЕЩО САМО НА БЪЛГАРИЯ - и на българските интереси!

Ursus Major каза...

Поредната тъпунгерщина на бай Ангел Тъпунгера!

Анонимен каза...

Радев всъщност е отличен президент, поне засега. Разумен, морален политик. Не съжалявам, че гласувах за него.

Анонимен каза...

Другарко Лимон Ментекадър-Анассстасссосссова, това че сте гореща поклонничка на Путин не Ви дава правото да се държите в блога на г-н Грънчаров така, както той се държи на международната арена, а именно по един изцяло хулигански начин.

Анонимен каза...

Другарко анонимна, кое именно е "моралното" у президента Радев? Това че назначи любовницата си на служба в канцеларията си ли? Другарко анонимна, кое, простете, е "разумното" у президента Радев: това, че продава българския интерес и служи на руския имперски интерес ли?

Ursus Major каза...

По-скоро заглавието трябва да е така:
Скандално: бай Ангел Тъпунгера се изказва за президента Радев!
или пък
Сензационно: Бай Ангел Тъпунгера го гони параноята!
А защо не:
Уникално: Бай Ангел Тъпунгера се мъчи да го забележат на гърба на президента Радев!
Не, не, не става.
Така трябва да е: Сензационно: Бай Ангел Тъпунгера уволнен по поръчка на Путин!

Ангел Грънчаров каза...

На другарката Лимон Ментекадър прощаваме всичко - щото е малоумна и също защото е трагична жена, озлобена на живота и на цялото човечество поради жестоките си неуспехи в своя сексуален живот. :-) Тя е страстно влюбена в таваришч Путин, пък он не й обръща никакво сексуално внимание! :-)