Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 25 декември 2017 г.

Представа си нямате какви кошмари, другарки и другари комуноиди, ченгета, мутри и други такива разпищолили се властници ви очакват през новата 2018 г.!


Под публикацията със заглавие Тест за измерване на... студенината на сърцата ни една побесняла комунодка е написала твърде показателен, направо многозначителен, и то до степента да бъде символичен коментар, показващ прекалено ясно безсърдечността на тая уродлива "човешка", моля ви се, пасмина. Публикувам го отделно за да го запазя за идните поколения - да видят в какви ужасни условия на пълно пропадане на човечността е трябвало да живеем в нашите толкова болни времена. Добавям и моя коментар към откровението на туй изцяло самозабравило се комуноидно същество, ето, четете и двата коментара, показващи, че с тия "хора" живеем на съвършено различни планети (запазвам оригиналния правопис на въпросната тъй учена другарка, която, моля ви се, дори знае що е това философия!):

Анонимен каза: Покрай мъдростта и любомъдрието (философията) на всичките древни и модерни философи, на които се позовавате в този блог, не ви ли остана поне мъничко време, да опознаете мъдростта на собствения ни български народ - да бе мирно седяло, не би чудо видяло!

Сърбайте сега, каквото сте си надробил!

Като имате време да стоите на компютъра, макар и с премръзнал нос, прочетете поне баснята за щуреца и мравката. Може пък през новата 2018, вместо да лаете месечината, както досега, да се заемете с реално полезен за вас самия и за българското общество труд. С тия кръгли и квадратни маси, инспекции и демократизации нали видяхте докъде я докарахте, станахте за смях дори и на гаргите в Пловдив да си правят гаргара на човките с вашето име.

Желая ви светли празници и през новата 2018 да работите нещо реално полезно и адекватно, достатъчно лаяхте по месечината вече.

Поне още можеш да си плащаш тока. Ясно е, че не можеш да си позволиш да включваш радиатор, но може да си купиш една електрическа възглавница и да си я слагаш, и да я включваш под пуловера. Топли силно и бързо, и не изразходва много ток, може да си я разменяте със съпругата през 15-20 минути.

Ангел Грънчаров каза: Тъй "любомъдра" другарко, пропуснахте да ми цитирате още една мъдрост на нашия тъй мъдър народ: "Преклонена главица сабя не я сече"! Има и още други такива позорни поговорки на робския ни народ, които очевидно много Ви харесват, нали така, драга другарко! Е, трябва да се примирите с това, че Ангел Грънчаров мирно и послушно не седи - как пък още не сте разбрала това?!

Интересно е, че сте толкова глупава, че без да се усещате с това свое словоизлияние признавате в писмен вид, че другарката ви от ТЕТ-Ленин ме е опраскала не за друго, а тъкмо защото не съм седял мирно! Как може така баламски да изобличавате лъжите на своята собствена другарка? Ще се наложи тя и Вам да дърпа ушите, нищо че същевременно й се подмазвате! :-)


Моят труд, другарко, като учител и като граждански деец е изключително полезен; за мен лично може и да не е полезен, но за обществото ни положително е твърде много полезен. Тъй че няма да послушам тъй мерзавския Ви съвет, ще продължа да правя кръгли маси, ще продължа да демократизирам училищната общност - за ваш личен и на другарите Ви кошмар! Вие още даже и представа си нямате какви чудесии и кошмари, другарко, Ви очакват през новата 2018 г.

Новата 2018 г., другарко, за вас, комуноидите, ще бъде кошмарна! Ще ви свърши идилията, ще се наложи вий да си търсите някъде другаде работа: щото тъкмо от вас, комуноидите, точно от вас, паразитите, обществото ни доказано няма абсолютно никаква полза!

Хайде хаирлия да е туй пожелание, което Ви отправям съвсем добронамерено! Махайте се, другарко, по-скоро от топлите си кресла сами; щото нали знаете, има и една друга поговорка, вслушайте се поне в нея: "Който сее ветрове, жъне бури!".

Тъй да бъде! Заслужихте си предостатъчно тия бури, нахална, подла и долна другарко комуноидке!

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият "български" (т.е. мутро-ченгесарски и кагебистко-руско-путински) Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров Преследване на времето: Изкуството на свободата, . изд A & G, 2003 г., разм. 21,5 / 14,5 см, мека подвързия, ISBN 954-8945-88-6, 280 стр, 8.00 лв... Книгата говори за "нещо", което е близко на всеки един от нас: времето. Тя се опитва да ни насочи към чисто човешкото в него, към неговата ценност за човека. Това, че времето не ни е чуждо и ни изглежда "добре познато", съвсем не означава, че го разбираме. Нашето предварително познание за времето не навлиза в неговите дълбини, а само докосва повърхността, най-бледата му външност. Съзнанието за време го приема за факт, с който трябва да се "съобразяваме", но не отива по-нататък и не се задълбочава в неговата тайна. Когато обаче ни запитат А що е време? почти нищо не можем да кажем: мълчанието е нашият отговор. Тази необичайна и изненадващо понятна философска книга "поглежда" в скритото "зад" мълчанието ни - за времето, живота, свободата.

4 коментара:

Анонимен каза...

Уважаеми соросоиди и комуноидки, без любов и животът, и вярата от всякакъв вид са безсмислени.
Рептил-илюминатоид

Ангел Грънчаров каза...

Имаш предвид извратена любов към комунизма, нали така, малоумний таваришч?!

Анонимен каза...

Ех, г-н Грънчаров, как е възможно толкова злоба да се побира в сърцето ви, и то точно по празниците...

Ангел Грънчаров каза...

Другарко, а пък вашите сърца, имам предвид сърцата на комуноидите (другарки и другари) преливат от "доброта", няма що! Де що свестен човек срещнете го опрасквате набързо, а преди това хубаво го омачквате, сгазвате, оцапате, оплювате! Мерзавци неедни, и при това имате наглостта да изнасяте "морални" проповеди, така ли? Никаква милост за вас, изроди неедни - докато не се покаете за греховете си!