Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 2 юни 2023 г.

Ще допуснем ли орките на Румен Радев и Костя Копейкин да извършат държавен преврат в полза на Русия?

 

Близките дни са фатално важни за съдбата на младата българска демокрация, непрокопсала заради руската и кагебистка намеса в българските работи. Маските са свалени и се вижда кой кому служи, за кои политически сили българският интерес е водещ и определящ, а кои служат на руските имперски интереси, т.е. под диктовката на Москва дестабилизират страната и дори са способни да превърнат свидното ни отечество във втора Украйна, т.е. арена на кървав сблъсък, на гражданска война (това ставаше години наред преди нахлуването на войските на Путин миналата година!). 

Затова и се налага всеки от нас, гражданите на България да се самоопредели: българин ли е, милее ли за България или е руска подлога, слуга и роб на руските си годсподари? Избирайте, уважаеми даме и господа, в близките дни на всеки от нас ще се наложи да застане на едната или на другата страна страна на барикадата: при България, при българското достойнство - или при вековния, най-големия душманин на България, при проклетия руски империализъм! 

Толкова тук. Останалото - в клипчето. Приятно гледане и приятни размисли ви желая! 

Който желае да подпомогне този канал или пък издаваното от мен философско списание ИДЕИ, което работи за разгръщането на духовния и личностен потенциал на младите хора, може да го направи като използва информацията в моя блог, наречен Humanus Academy (в търсачката лесно ще го намерите по това име!), раздел ДАРЕНИЯ (donations). (Или пък "да почерпи едно кафе" ето тук: https://ko-fi.com/ideiaig ) 

Абонирайте се за канала, на който гледате това видео, а също и за другите ми канали, на които помествам свои видеа с коментари, участия в дискусиите на нашия Философски клуб, интервюта по медиите и пр., ето ги тия други два канала, до тях можете да стигнете като ползвате ето тези линкове:

https://www.youtube.com/@angigog/ 
https://www.youtube.com/@AngelGrancharov/ 
https://www.youtube.com/@angelgrancharov874/ 
https://www.youtube.com/@Paralel42/ (Нека тук да стои и този линк, водещ и към този мой блог, за всеки случай.)

ПОДКРЕПА: Become a Patron!


Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...



Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА: вечното в класическата и модерната философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, февр. 2009 г., 520 стр. Книгата ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА, външно погледнато, е систематичен курс по философия, в който обаче твърде експресивно се тълкуват и вечните въпроси, вълнуващи човешките същества на тази земя. Подобна форма, именно курс лекции по философия, осигурява на автора така потребната живост, непосредственост и свобода в общуването със съзнанието на читателя. През цялото време той се стреми да бъде близо и да не изневерява на ония неизбежни сърдечни трепети, благодарение на които човекът става човек – и личност, разбира се. Опитва се да приобщава съзнанието на читателя към така вълнуващата мисловност на непреходното, която именно е истинското богатство на човека.

1 коментар:

Анонимен каза...

В България ако има истински русофили - те са много малко.
Повече са путинофилите, които мразят свободата. Ако Русия стане що годе демократична държава от европейски тип, "русофилията" на тези бързо ще се изпари. Ако някой е русофил в истинския смисъл на тази дума, той ще е против Путин и за свободна от диктатурата му Русия. Режимът на Путин пое глупав курс срещу Европа, вместо да търси сближаване. Няма да му се размине, аз съм оптимист че ще настъпят промени, Русия ще премине през труден период, но след него ще поеме по верния път.